Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminista nők milyen férfira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminista nők milyen férfira vágynak?

Figyelt kérdés
Olyanra akit lehet irányítani, vagy olyat aki ugyanolyan hatàrozott mint ő?

2015. okt. 29. 22:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
Olyanok, mint a két világháború, nem volt.
2015. okt. 30. 11:53
 22/41 anonim ***** válasza:
Én feminista típusként a kemény férfiakat szeretem, akik tudnak irányítani munkában és magánéletben is.
2015. okt. 30. 12:59
 23/41 anonim ***** válasza:
32%
Apám nem vert anyám meg nem lett depressziós a konyhában, mert ebédet főzött. Valószínűleg anyám azért nem lett depis a nem létező karrierje miatt, mert nem is akart karriert mint ahogy most a nők többsége akar. Anyámnak az volt a karrierje, hogy felnevelt három gyereket és megteremtette itthon a kényelmet ameddig apám dolgozott a betevőért. Ezzel pozitívan gyarapították a magyar társadalmat, mert ugye adtak három magyar gyermeket az országnak. Az új egyenlőségben mind a kettő építi a hatalmas karrierjét és jó, ha egy gyerekre jut esély. Kérem a lepontozást!
2015. okt. 30. 13:12
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
És, ha megkérdezem őket azt mondják, ők egyenlőek. Egyenlő mértékben csak mást adtak bele a három kölökbe.
2015. okt. 30. 13:15
 25/41 A kérdező kommentje:

Köszi azoknak akik a kérdésemre adtak választ.

Menjenek a fenébe azok akik vitázni kezdenek a feminizmusról! Nem érdekel! Beszéljétek meg privát üzenetben!

Nőgyűlölő pasik akik szerint a férfi az irányító: Akkor buzuljatok. Lesz*arom de ne nagyképűsködjetek.

Utolsó válaszoló: Nem minden nő boldog attól ha otthon nevelheti a gyerekeit. Egyszerűen vannak olyan nők akiket ez nem tesz boldoggá.

2015. okt. 30. 15:16
 26/41 anonim ***** válasza:
8%
Gondolom a gyerekét sem teszi túl boldoggá az amikor anyu lelécel, mert rájött, hogy ő még élni akar, meg a rarrierjét csinálni. A gyereket meg felneveli a babysitter az utca és fene tudja, hogy mi.
2015. okt. 30. 16:51
 27/41 anonim ***** válasza:
92%

Pont ettől a végletes gondolkodástól leszek rosszul, de máris. Ez a két véglet van szerintetek? Egy háztartásbeli aki szül a társadalomnak három gyereket, meg a nő aki lelécel karriert építeni?

Elmondjam mi a modern nő leggyakoribb modellje? Az egy-két (néha több:-) gyerekes anya aki egyetemet végzett, nyelveken beszél és dolgozik valahol. Otthon a normális, értelmes férjével megosztják a házi munkát, mert mindketten dolgoznak. Ennyi.

Sok nő dolgozik részmunkaidőben vagy otthonról, hogy több ideje legyen a gyerekekre. Most a kötelező óvoda korában már felesleges is otthon maradnia gyes után mert a gyereknek 3 (sajnos) 3 éves kortól kötelező az óvoda.

Viszont előző hozzászóló mit csiált volna anyukád ha az apád megcsalja vagy munkanélküli lesz vagy otthagyja? Fel tudod fogni hogy milyen lelki teher egy nőn (emberi lényen) a kiszolgáltatottság? Neki szerencséje volt. Ismerek nőt akinek nem.

2015. okt. 30. 18:52
 28/41 anonim ***** válasza:
3%

Lődd már le magad, inkább. Sokkal jobban jár mindenki.

Mellesleg családonként 2 gyerekkel kihalunk a picsäba. Még hárommal is.

A feminizmus még véletlen sem megoldás, semmire sem.

2015. okt. 30. 19:24
 29/41 anonim ***** válasza:
93%

Egyfelől sokan szülnek több gyereket veled ellentétben én kilátok a saját sggemből és nem gondolom, hogy az általam ideálisnak vett életforma mindenki számára az.

Másodsorban túlnépesedés van.

Harmadsorban az én életem az enyém, és nem a társadalomé.

Egyedülálló anya vagyok, tartósan beteg gyerekkel. El sem tudod képzelni, mennyire szrik belénk a magyar társadalom. Még jó hogy nem szültem többet.

2015. okt. 30. 19:43
 30/41 anonim ***** válasza:
6%

Egyedülálló anya... :) Köszönöm szépen, nincs több kérdésem.

Mégis mi lenne neked ott, ha nem a feminizmus? Jézusom. Túlnépesedés. :D Bárcsak lenne fogalmad bármiről, amiről beszélsz.

2015. okt. 30. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!