Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz nőzni? Csak 1-2 havonta jön össze szex.
26 vagyok, 21 éves koromig nem is volt nőm.
A családom elég prűd, nem is jártam sehova, és a külsőm miatt a társaság sem vonszolt magával. Nyilván ha jobb külsőt örököltem volna, akkor a társaság is jobban magával visz.
De furcsa ÉS csufi gyerekként könnyü szopoógára kerülni.
Amikor elöször lett nőm, akkor apám kiosztott, hogy mégis hogyan gondolom ezt...ő tudja, hogy csak fel akarják velem csináltatni a csajt. Meg egyáltalán miért vagyok ilyen lúzer, hogy még csak egy nőm volt. Rendben, hogy az apám, de remélem megkapja ezért a szemétségért a büntetését még az életben.
Már nem élek otthon jó pár éve, és ugymond hajtom a nőket az elmutl pár évben, de elég kis sikerrel.
Rossz látni, hogy mások sem élnek jobb életet, mint én, sőt vannak akik kifejezetten jobban sodródnak, mint én ÉS MÉGIS jobban kellenek a nőknek mert jobban néznek ki.
Meg hát ott vannak az alapból joképünek született fiuk, akiknél meg aztán nincsen határ. Ők még akkor is 2-3 új csajjal dugnak havonta, ha nem is különösebben ennek élnek.
Én meg sokszor úgy tudom bedumálni magam nőknél, hogy éjfélekig csetelek velük. Mert még az is számithat és számit is. :(
Ha nem pötyögnék nekik késő estig (másnap munkábani meghalást nyakamra hozva), akkor lehet nem ütném meg a szintet és nem akarnának tőlem semmit.
Másnak meg csak "ki kell néznie" és már meg is van oldva a dolog.
És persze aki jól néz ki, annak nem csak a szex, de a barátnőzés is jobban pörög.
1-2 hónap?
Te szerencsés flótás.
Nálam se szerelem se sex. >,< :)
Nem is csodálkozom kérdező, elég butus vagy.
Az, hogy több nővel szexelsz többször, az még nem komoly kapcsolat. :D Egyébként minek kell neked mindig új? Nah ettől a mentalitástól rohannak el a nők, csodálkozol, hogy nem akarnak friss husik lenni a tányérodon?
20 feletti nők többsége már normális párkapcsolatra vágyik, de úgy tűnik, hogy te még a "párkapcsolat" definícióját sem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!