Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz nőzni? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz nőzni? Csak 1-2 havonta jön össze szex.

Figyelt kérdés

26 vagyok, 21 éves koromig nem is volt nőm.

A családom elég prűd, nem is jártam sehova, és a külsőm miatt a társaság sem vonszolt magával. Nyilván ha jobb külsőt örököltem volna, akkor a társaság is jobban magával visz.

De furcsa ÉS csufi gyerekként könnyü szopoógára kerülni.

Amikor elöször lett nőm, akkor apám kiosztott, hogy mégis hogyan gondolom ezt...ő tudja, hogy csak fel akarják velem csináltatni a csajt. Meg egyáltalán miért vagyok ilyen lúzer, hogy még csak egy nőm volt. Rendben, hogy az apám, de remélem megkapja ezért a szemétségért a büntetését még az életben.

Már nem élek otthon jó pár éve, és ugymond hajtom a nőket az elmutl pár évben, de elég kis sikerrel.

Rossz látni, hogy mások sem élnek jobb életet, mint én, sőt vannak akik kifejezetten jobban sodródnak, mint én ÉS MÉGIS jobban kellenek a nőknek mert jobban néznek ki.

Meg hát ott vannak az alapból joképünek született fiuk, akiknél meg aztán nincsen határ. Ők még akkor is 2-3 új csajjal dugnak havonta, ha nem is különösebben ennek élnek.

Én meg sokszor úgy tudom bedumálni magam nőknél, hogy éjfélekig csetelek velük. Mert még az is számithat és számit is. :(

Ha nem pötyögnék nekik késő estig (másnap munkábani meghalást nyakamra hozva), akkor lehet nem ütném meg a szintet és nem akarnának tőlem semmit.

Másnak meg csak "ki kell néznie" és már meg is van oldva a dolog.

És persze aki jól néz ki, annak nem csak a szex, de a barátnőzés is jobban pörög.

2015. okt. 29. 09:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ez attól függ. Ha minden nap, vagy hetente többször jársz ki csajozni szórakozóhelyre, akkor ez tényleg szar teljesítmény.

De ha nem jársz az ég világon sehová, csak a csajok szólongatnak le az utcán, akkor ez az 1-2 havonta szex kifejezetten jó.

2015. okt. 29. 09:19
 2/12 A kérdező kommentje:

hát volt idő, amikor hetente átlag 2-3szor is lejártam. Mondjuk olyan másfél évig tuti átlag heti 2x

és az utolsó 2-3 hónapban jött csak össze, hogy buli után szex. ÖSSZESEN KÉTSZER!

2015. okt. 29. 09:21
 3/12 A kérdező kommentje:

és te azt hiszed, hogy én csinálok valamit rosszul.

pedig nem

vagyis de: a KINÉZÉST csinálom rosszul

azért szerintem az kicsit durva, hogy odmész a nőkhöz, megy a tapi, meg a smárolás, de QÚÚÚÚÚÚRVÁRA látszik, hogy nem akarnak dugni.

és a szép fiuk is ezt csinálják, sőt még nem is ilyen határozottan, aztán MÉÉÉÉGIS elmennek velük

2015. okt. 29. 09:23
 4/12 anonim ***** válasza:
65%

Nem éred el a szintjüket.

Azt tudni érdemes, a csajok megtehetik, hogy a saját szintjükhöz mérten az egekbe helyezik az elvárásaikat. Ez alatt azt kell érteni, hogy egy sima bolti eladó csak aki jól kimázolja magát, felvesz egy feszülős shortot vagy miniszoknyát magassarkúval máris azt gondolja, hogy neki jár a milliomos, BMW-s (vagy egyéb jobb autómárkás) orvos vagy ügyvéd férfi csak mert próbálkoznak nála a pasik bulikban.

A bőség zavarában vannak ma a nők és ezért van ez ami.

Ám még mindig jobb a helyzet mint kínában ahol a zseniális szülők milliói elintézték, hogy a fiuk depresszióban és frusztrációban nőjön fel mert lány gyerekeket alig szültek a hagyományok miatt, így egy lányra jut vagy 10 fiú.

2015. okt. 29. 09:26
 5/12 A kérdező kommentje:
na végre egy ember, aki kimondja az igazat!
2015. okt. 29. 09:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérdés, hogy te könnyű kalandokat keresel, vagy tartós párkapcsolatra társat? Az utóbbi esetén akár napi több szex is lehet. :-) Az előbbinél meg számíts rá, hogy nem minden nőnek pálya a kalandozás ilyen formája.
2015. okt. 29. 09:33
 7/12 A kérdező kommentje:
legtöbb nővel több alkalommal is összejárok
2015. okt. 29. 09:35
 8/12 A kérdező kommentje:
hát ami szerinted "könnyü" kaland, az nekem még bőven embert próbáló feladat összehozni
2015. okt. 29. 09:38
 9/12 anonim ***** válasza:
A könnyű kalandot nem úgy értem, hogy egyszerű összehozni, hanem hogy nem tartós párkapcsolat, csak szex, és más semmi, egyéjszakás, ilyesmik, tudod, ez is egy kifejezés, szókincs luxus?...
2015. okt. 29. 10:04
 10/12 A kérdező kommentje:

én az egyéjszakás koncpeciót sosem értettem:(

én max akkor szüntetem be a kapcsolatot egy nővel 1 dugás után, ha nagyon csúnya.

de ha elviselhető, akkor miért ne járhatnék össze vele, ha már egyszer ugyis eleget kinlódtam azzal, hogy akarjon dugni?

szerencsére nem lehetek annyira rossz az ágyban, mert eddig a többség visszajárt.

2015. okt. 29. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!