Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pénz vagy szerelem?

Figyelt kérdés

Botrányos családi háttérben nöttem fel, a vaknak is nyilvánvaló volt, hogy a szüleim nem szeretik egymást. Anyukàm többször is elmondta, csak a pènz tartja apu mellett, mert nem akar kèt gyerekkel a híd alá kerülni. Nem voltunk milliomosok, de nem szenvedtem hiányt semmiben. Anyukám elmondása szerint a saját fizetéséböl egy szobát sem tudott volna kivenni.

Tiniként gyülöltem a férfiakat, sose volt kapcsolatom. Végül 19 évesen összejöttem a jelenlegi baràtommal. Gyönyörü nö lett belölem, büszke, hogy én vagyok mellette. Viszont másként kegyetlen, mint apukám, 2 év alatt komplett kiszerettem belöle. Már többször szakítani akartam, de anyukám örökkè azzal jött, ne legyek hülye, szerelmek jönnek-mennek, elmúlik, viszont a pénz és az anyagi biztonság tartós, a gyerekeimnek mindent megadhatok majd.

Ketten dolgozunk, így jön ki egy csinos végösszeg, egyedül egyikünk sem tudna megtartani ilyen színvonalat.

Fiatal vagyok, és néhány évig még vonzó, forognak utánam az utcán.

Nemrég megismertem egy gyönyörü idegenr, aki néhány nap leforgása alatt összetörte a szívem, és otthagyott (nem volt semmi), úgyhogy most a pénzböl és a szerelemböl is kiábrándultam rendesen.

Hogy pènzért nem érdemes kapcsolatban lenni, mert lelkileg leépít, azt 2 év alatt megtanultam, és ma azt is, hogy de szerelemböl se.

Miért érdemes akkor? Egyedül kell maradjak a legszebb éveimben?

21N

2015. okt. 28. 15:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Ezek után merészeli még valaki azt mondani, hogy a nőknek nem a pénz a fontos? Az anyja még rosszabb, mint a lánya.

Mondjuk a Kérdező se piskóta, lazán kinézem belőle, hogy pár millióért fel lehetne vásárolni egy bizonyos időre...

2015. okt. 28. 15:51
 2/14 anonim ***** válasza:
Iszonyat fiatal vagy még majd 10 év múlva te is rájössz a válaszra... De egyébként arany középút a legjobb, nem kell milliomosnak lenni a férfinek, de legyen egy jó munkája amit nem váltogat fél évente, ezen kívül ne nézd milyen a vagyona, azt keresd akivel jól érzed magad. 38/F bár te már más generáció vagy neked magyarázhatok :-))
2015. okt. 28. 16:01
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Próbáld eltartani magad és akkor kinyílik a világ. Ez a legfontosabb,ne függj senkitől! Amikor el tudod magad tartani,akkor hozzád hasonlóan önálló férfiakkal is tudsz már majd ismerkedni,és egészen más lesz a helyzet.
2015. okt. 28. 16:02
 4/14 anonim ***** válasza:

1# Most mondja valaki, hogy a férfiak nem általánosítanak!

Kérdező: iskolába jársz még, tovább tanultál? Érdemes lenne egy jó szakot elvégezni, amivel jól fizető állásod lehetne, így a kapcsolataidban nem a pénzt keresnéd. Ha későbbiekben történik valami és te ott maradsz a nullával azzal semmit se érsz, állj a saját lábadra és hajrá :)

2015. okt. 28. 16:06
 5/14 anonim ***** válasza:

és még nem pénz éhesek a nők!!....

" Ha valakit a szépségéért szeretsz, akkor az nem szerelem, csak vágy. Ha valakit az intelligenciájáért szeretsz, akkor az nem szerelem, hanem dicsőítés. Ha valakit azért szeretsz, mert gazdag, az sem szerelem, hanem érdek. Ha szeretsz valakit és nem tudod megmondani miért, na az az igaz szerelem. "

2015. okt. 28. 16:12
 6/14 anonim ***** válasza:

Ha most nem lennék úriember a fejedhez vágnám, hogy "te büdös, ótvaros, senkiházi gold digger luvnya vagy".

Ja várj, nem vagyok úriember, te büdös, ótvaros, senkiházi gold digger luvnya. Végül is semmi gond ezzel az attitűddel, elvégre ha csak párszor le kell szopnod, ő meg cserébe elviseli a mocskos pofád és eltart, akkor kijelenthetjük, hogy ez egy korrekt üzlet, szerintem maradj mellettem, hisz valakinek meg kell szülnie a fattyait, ne hagyd cserben ezt az úriembert.

...

(ez egy troll, én csak a körmeimet élesítem az ilyen kamu kérdéseken)

2015. okt. 28. 16:18
 7/14 anonim ***** válasza:

16:06-os válaszoló!

Ha nő vagy, akkor érthető a reakciód, de ha férfi, akkor meg hiába próbálsz nyalizni.

A kérdés is csak azt bizonyítja, amit kimondatlanul is mindenki tud: a [szép] nőket pénzzel lázán meg lehet fogni.

2015. okt. 28. 16:28
 8/14 anonim ***** válasza:

egyébként senki nem veszi észre, hogy a kérdező is dolgozik, nem eltartják?

egyébként ha nem szereted a párod, ne maradj vele. ne hallgass anyukádra, ha boldog szeretnél lenni.

2015. okt. 28. 17:02
 9/14 anonim ***** válasza:

Előző, tanuld meg értelmezni a kérdést. A Kérdező írja:

"Ketten dolgozunk, így jön ki egy csinos végösszeg, egyedül egyikünk sem tudna megtartani ilyen színvonalat."

-->Vagyis azért van a pacákkal, mert úgy több pénze van. Az előtte lévő sorban az anyja arra bátorította a kicsi lányát, hogy a pénz miatt maradjon az ürgével, arra a mintára, amire ő is csinálta.

Tiszta pénzéhes család ez.

2015. okt. 28. 17:25
 10/14 anonim ***** válasza:

9es, a kérdező nem használ ki senkit anyagilag, és igen, ma Magyarországon nehéz normális életszínvonalat fenntartani. rengeteg ember azért "társul", hogy meg tudjanak élni, és a hó végén ne csak zsemlére maradjon.

ettől nem pénzéhes lesz..

de ha mindenképp kővel akarsz dobálózni.. :D hát csináld, ha neked attól jobb.

2015. okt. 28. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!