Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítsam el a gynekológusomat? Ez azért nehezebb dolog szerintem csábitási tehnikát írjatok legyszi
Figyelt kérdés
2015. okt. 23. 23:58
1/15 anonim válasza:
Első lépésként magyarul beszélj hozzá, vagy annak az országnak a nyelvén, ahol vagytok, ne nagyon használj idegen szavakat. Amúgy attól, hogy nők lába között van egész nap, még ugyanúgy kell elcsábítani, mint bármelyik másik férfit.
2/15 A kérdező kommentje:
Elnèzèst kèrek nőgyógyàsz. Értem èn csak gondolom màr nem hozza làzba őt ugyan az mint más fèrfit. De ha van ötleted szívesen megfogadom ès kèrlek ne írjatok csak ha segíteni szeretnètek a buta commentekre nem vagyok kíváncsi ;-)
2015. okt. 24. 00:30
3/15 anonim válasza:
mert eddig úgy hódítottál hogy szétdobtad előtte a lábad, vagy képeket küldtél neki a nunusodról?
mert akkor elárulom ezzel egyik normális férfit sem lehet elcsábítani
persze a legtöbb meg akarna tőle dugni de az azért még messze van az elcsábulástól :)
ha viszont nem az előbb említett módszerrel dolgoztál eddig akkor viszont nem értem miért lenne immunisabb egy nődoki egy normális beszélgetésre mint bármelyik másik férfitársa?
4/15 A kérdező kommentje:
Mert a rendelőben nem igazán tudok vele beszélgetni vagy egyáltalán hogyan beszelgessek vele másról mint a női dolgaimrol? Meg a kíváncsiság sincs meg benne szerintem mivel mar bennem volt könyèkig :-D
2015. okt. 24. 10:14
5/15 A kérdező kommentje:
Hogy kezdjek el vele más témáról beszélni? En miről? Hogy keltsem fel a figyelmèt?
2015. okt. 24. 10:45
6/15 anonim válasza:
Pl. öltözz fel csinosan, mikor mész hozzá, mikor beszélgettek, akkor azt már nem szétdobott lábbal teszed. És nem attól leszel egy férfinak érdekes vagy nem érdekes, hogy látta-e már mi van a lábad között.
7/15 anonim válasza:
Legközelebbi vizsgálatnál, (gondolom hetente jársz :-) ) kérdezd meg!
doki:
-Gumi van magánál?
8/15 A kérdező kommentje:
Hihi ja :-D es milyen témát dobják fel? Hogyan kezdjem? Kicsit huncutkodjak neki? Úgy értem hogy jo az ha ràjön hogy van esèlye?
2015. okt. 24. 11:45
9/15 anonim válasza:
A férjem nevet az ilyet nőkön sajnos sokan vannak. Nézd sose kezdene beteggel csak ha nem normális. Nevetségesek ezek a probálkozások, és kínosak. Ne tedd ki magad ennek inkább tipli :-)
10/15 A kérdező kommentje:
Miért a te férjed orvos? Vagy miért vagy ezen a véleményen? Akiről en beszélek annak nincs felesége nemertem miert ne lehetne esélyem
2015. okt. 24. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!