Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan csábítsam el a gynekoló...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csábítsam el a gynekológusomat? Ez azért nehezebb dolog szerintem csábitási tehnikát írjatok legyszi

Figyelt kérdés

2015. okt. 23. 23:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Próbálkozz bátran!

Szerintem legyél vicces, eredeti, és célozgass finoman!

2015. okt. 24. 18:51
 12/15 anonim válasza:
Orvos, és rengetegen próbálkoznak. Igaz ő sebész nem nőgyógyász. De nagyon kellemetlen neki. És honnan tudod hogy nincs komoly kapcsolata? Hány évesek vagytok? Uge azt tudod hogy eleve etikailag tiltott is beteggel kezdeni?
2015. okt. 24. 19:18
 13/15 A kérdező kommentje:
Értem igen tudom de mi nem vagyunk abban a nagyon orvos beteg viszonyban
2015. okt. 24. 19:33
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi hogy bízhatsz hogy legyek vicces stb Remellem bejön mert nagyon izgulok mar most az előző commentelőnek 30-40 között vagyunk mindketten
2015. okt. 24. 19:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Szívesen fogadom meg az ötleteket :-)
2015. okt. 25. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!