Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fog változni a dolog, érdemes továbbfolytatnom?
Szerintem ez nem fog változni. Egyszer megpróbáltam a belső értékek miatt leküzdeni a testi vonzalom hiányát, de még félév után sem tudtam sajnos úgy ránézni. Imádtam a belsejét, imádtam a hangját, mindenét. De este, ha az ágyban fekve kémleltem az arcát, bizony ciki vagy sem eszembe jutott, hogy mit keresek én mellette!?
Én sem vagyok egy bombázó, de nem hiszek abban, hogy az ember megtudja erőszakolni a lelkét.
Nem írtad,hogy milyen a szüleid kapcsolata. Lehet csak a gyerekprojekt sikerült és azóta se fekszenek le inkább egymással.
Ne ez legyen már a cél... Ha nem vonzódsz hozzá akkor nem tudsz mit tenni,ha fejreállsz akkor sem. :(
Damien Hellfire:
Mert nem vonzódik hozzá testileg? Gondolom te mindenkihez vonzódsz a földön...
Hasonló helyzetben vagyok én is...Mondjuk nálunk még nem volt találkozó csak képeket láttunk egymásról. Te láttál a találka előtt róla képet vagy ez egy ilyen "vakrandi" szerűség volt?
Nem tudom, hogy változhat-e nálad vagy sem.
Az egyik barátnőm úgy ment bele még régebben az egyik párkapcsolatába, hogy nem volt meg az elején a vonzalom, az csak jóval később alakult ki. És ha jól emlékszem 4-5 évig voltak együtt.
Ezt neked kell érezni. Minden esetre remélem jól fogsz majd dönteni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!