Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi értelme a lányok felé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a lányok felé közeledni, ha úgyis elutasít mindegyik?

Figyelt kérdés

Tök mindegy milyen küllemű az adott lány. :((

Kudarc kudarc hátán, és én nem bírom már.

A szépek persze, hogy elutasítanak, mert nem vagyok kigyúrt, jóképű, pénzes, über macsó, menő, népszerű csúcspasi, oké ezt elfogadom. A hétköznapi lányokhoz jónak kell lennem....és mégis.

2015. okt. 28. 08:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
#10: a kritika jogos. Én elsősorban a nicket látom egy nickben, nem tárom ki a pici szívemet az internetre, és remélem, hogy mások sem teszik ezt. Akinek rosszul esik, hogy egy anonim fórumon tök ismeretlenül legyökérezik, az vegyen még néhány internet-leckét. Bár lehet, hogy csak én nőttem fel az internet nomádabbik felén.
2015. okt. 28. 11:30
 12/12 anonim ***** válasza:
Már többször találkoztam ezzel a felfogással ezen az oldalon,hogy sokan úgy gondolják,aki nem "szép",annak bárki jó,csak legyen valaki,vagy valami ilyesmi.Na ez rohadtul nem így van,nincs olyan,hogy aki kevésbé szemrevaló többek szerint,annak a külsőre hozzá hasonlókkal kell beérnie,és az első jelentkezővel illik összejönnie.Eleve a szépség szubjektív,és a külső nem minden,blablabla,sablonszövegek,de igazak.Szóval ezt az egész gondolatmenetet jobb lenne elfelejteni.Remélem sikerült érthetően körülírnom a dolgot :D
2015. okt. 28. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!