Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme a lányok felé közeledni, ha úgyis elutasít mindegyik?
Tök mindegy milyen küllemű az adott lány. :((
Kudarc kudarc hátán, és én nem bírom már.
A szépek persze, hogy elutasítanak, mert nem vagyok kigyúrt, jóképű, pénzes, über macsó, menő, népszerű csúcspasi, oké ezt elfogadom. A hétköznapi lányokhoz jónak kell lennem....és mégis.
ezer meg ezer oka lehet.
a legtöbbször az, hogy van nekik egy kiszemelt pasijuk (szerelmuk)és őrá várnak. lehet hogy sosem lesz semmi belőle, meg esélyük sincs, de várnak rá.
a többi meg van exe stb de azzal még kavarnak és azét nem kell új.
én kapcsolatban vagyok, de mostanság kétségeim vannak. szóval ha vége lesz, nem is fogok mégcsak megpróbálni sem csajozni, hisz úgysem kellek addig míg nem vagyok lóvés.
Szerintem én rájöttem az okára, hogy miért nem tudtok érvényesülni a nőknél.
Vinnyogó kis nyápicok vagytok, akik a kudarcokból nem tanulnak, hanem sírnak miatta mint egy kisbaba. Higyjétek el, úgy írom ezeket a sorokat hogy én sem vagyok igazán jóképű vagy gazdag. Viszont én nem adtam fel. Sok kudarcot éltem át, történtek velem dolgok (jók és rosszak is egyaránt), de sikerült megismerkednem egy gyönyörű lánnyal, aki ráadásul egy faluban lakik velem. :D Szóval nem lehetetlen a dolog, csak tököt kéne növeszteni :D
>A szépek persze, hogy elutasítanak, mert nem vagyok kigyúrt, jóképű, pénzes, über macsó, menő, népszerű csúcspasi, oké ezt elfogadom. A hétköznapi lányokhoz jónak kell lennem....és mégis.
Gyerekes, éretlen, önbizalomhiányos, frisztrált idióta vagy. Mihelyt hátrahagyod ezt a hülyeséget, hogy így osztályozod magadat és másokat, és elkezded a valódi értékeket figyelembe venni, minden megváltozik. Gyökér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!