Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni vagyok, itt hol és hogyan foghatnék gazdag férjet? Hol vannak gazdag emberek?
#3-as: elképzelésed sincs, hogy Debrecenben mennyi milliárdos él! Csak van aki kérkedik vele, van aki nem!
Szerintem ennek a lánynak a legnagyobb csapás az lenne, ha Pestre költözne... Ha már Debrecenből el kellene mennie, akkor semmiképp sem Pestre, mert nem akkora előrelépés/lehetőség - ezt csak a pestiek hiszik!
Akkor pár ezerért felül (Debrecenben) egy repülőre, és irány Milánó, Párizs, Brüsszel vagy London stb...
A kérdezőnek: ha úgyis akarsz dolgozni, akkor menj el egy jobb márkakereskedőhöz dolgozni: rogyásig vannak full felkapaszkodottakkal:)
Persze nem akarok megbántani senkit, de igen sokszor a nagy gazdagság nagy arccal és üres belsővel (fejtől a potrohig:) párosul...
(nincsen rózsa tövis nélkül!)
A kaszinóban kis pénzből nagy fogást lehet csinálni - már ha érted...
0-24-ig nyitva a Debrecen Plázában, rohadásig pénzzel...
Normális anyagi biztonság, amihez Te is hozzájárulsz? Mivel? Alád rak egy luxus autót, mit adsz cserébe? Odaköltöztet egy palotába, Te is villantasz egyet? Kicsit sántít a dolog :D Még mindig úgy áll a dolog, hogy csak egy puncid van :D
Gyerek vagy még, majd kinövöd ezt. Mindenhol vannak gazdagok, nem tudhatod mikor futsz egyszer össze velük és mivel tudod elriasztani őket. Lehet itt is elzavartál egyet és fogalmad sincs róla.
Ha kurv @ként viselkedsz, ne csodálkozz ha megdugnak :D
Szánalmas viselkedésed van, rinyálsz itt....tegyél érte, hogy jobb életed legyen te retek, ne várd a sült galambot!!!!
Tuti, hogy kamu az egész kérdés és egy férfi írta ki...
Viszont milyen sokan elhittétek o.O
Kedves Kérdező!
Szerintem hasonló helyzetben lehetünk, szóval én megértelek! Én is ezt szeretném, meg anyukám is erre nevelt mindig! Pár éve tökéletes életem volt, megvolt mindenem, de mára már szegények lettünk, de nem szégyellem bevallani, van olyan nap, mikor nincsen étel az asztalon! Én sem akarok így tovább szenvedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!