Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debreceni vagyok, itt hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debreceni vagyok, itt hol és hogyan foghatnék gazdag férjet? Hol vannak gazdag emberek?

Figyelt kérdés
Debreceni vagyok, hol / hogy lehetne gazdag férfiakkal ismerkednem? Ítélkezőkre nem vagyok kíváncsi, mert csak én tudom hogy milyen nyomorban élek. Az adottságaim megvannak hozzá.

2015. okt. 26. 13:24
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
77%
Olyan nélkülözés, hogy itt netezel egész nap? A könnyebb út helyett inkább csinálj valami értékeset (még ha milliomos nem is feltétlenül leszel belőle), gazdag balekokra vadászni (akik aztán 35-40 évesen lecserélnek majd egy fiatalabbra és ott állsz majd nincstelenül) nem éppen az.
2015. okt. 26. 21:01
 32/48 anonim ***** válasza:
90%

#3-as: elképzelésed sincs, hogy Debrecenben mennyi milliárdos él! Csak van aki kérkedik vele, van aki nem!

Szerintem ennek a lánynak a legnagyobb csapás az lenne, ha Pestre költözne... Ha már Debrecenből el kellene mennie, akkor semmiképp sem Pestre, mert nem akkora előrelépés/lehetőség - ezt csak a pestiek hiszik!

Akkor pár ezerért felül (Debrecenben) egy repülőre, és irány Milánó, Párizs, Brüsszel vagy London stb...

A kérdezőnek: ha úgyis akarsz dolgozni, akkor menj el egy jobb márkakereskedőhöz dolgozni: rogyásig vannak full felkapaszkodottakkal:)

Persze nem akarok megbántani senkit, de igen sokszor a nagy gazdagság nagy arccal és üres belsővel (fejtől a potrohig:) párosul...

(nincsen rózsa tövis nélkül!)

A kaszinóban kis pénzből nagy fogást lehet csinálni - már ha érted...

0-24-ig nyitva a Debrecen Plázában, rohadásig pénzzel...

2015. okt. 26. 22:44
 33/48 anonim ***** válasza:
44%
Azt mondod rendkivűli nyomorban élsz, miközben jól tanuló egyetemistának állítod be magad. Először tanulj meg őszintének lenni és utána próbálkozz gazdag ürgét fogni mert hogy nagyon nem mondasz igazat valamely állításoddal az nyílvánvaló.
2015. okt. 27. 12:06
 34/48 anonim ***** válasza:
80%

Normális anyagi biztonság, amihez Te is hozzájárulsz? Mivel? Alád rak egy luxus autót, mit adsz cserébe? Odaköltöztet egy palotába, Te is villantasz egyet? Kicsit sántít a dolog :D Még mindig úgy áll a dolog, hogy csak egy puncid van :D

Gyerek vagy még, majd kinövöd ezt. Mindenhol vannak gazdagok, nem tudhatod mikor futsz egyszer össze velük és mivel tudod elriasztani őket. Lehet itt is elzavartál egyet és fogalmad sincs róla.

2015. okt. 27. 14:56
 35/48 anonim ***** válasza:
80%

Ha kurv @ként viselkedsz, ne csodálkozz ha megdugnak :D

Szánalmas viselkedésed van, rinyálsz itt....tegyél érte, hogy jobb életed legyen te retek, ne várd a sült galambot!!!!

2015. okt. 27. 16:46
 36/48 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy kamu az egész kérdés és egy férfi írta ki...

Viszont milyen sokan elhittétek o.O

2015. okt. 27. 16:51
 37/48 anonim ***** válasza:
De engem elszórakoztat :D
2015. okt. 27. 16:58
 38/48 anonim ***** válasza:
Azt látom :'D
2015. okt. 27. 17:08
 39/48 anonim ***** válasza:
60%
Én férfiként egyetértek veled.Az egyetemen is tudsz találni.Járj nyitott szemmel.Ha tényleg csinos is vagy,akkor nem lesz nehéz dolgod.Szerintem megvan hozzá az eszed.A hülye válaszolókkal pedig ne foglalkozz!
2015. okt. 27. 20:01
 40/48 anonim ***** válasza:
67%

Kedves Kérdező!

Szerintem hasonló helyzetben lehetünk, szóval én megértelek! Én is ezt szeretném, meg anyukám is erre nevelt mindig! Pár éve tökéletes életem volt, megvolt mindenem, de mára már szegények lettünk, de nem szégyellem bevallani, van olyan nap, mikor nincsen étel az asztalon! Én sem akarok így tovább szenvedni.

2015. okt. 27. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!