Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debreceni vagyok, itt hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debreceni vagyok, itt hol és hogyan foghatnék gazdag férjet? Hol vannak gazdag emberek?

Figyelt kérdés
Debreceni vagyok, hol / hogy lehetne gazdag férfiakkal ismerkednem? Ítélkezőkre nem vagyok kíváncsi, mert csak én tudom hogy milyen nyomorban élek. Az adottságaim megvannak hozzá.

2015. okt. 26. 13:24
1 2 3 4 5
 11/48 Noren1989 ***** válasza:
24%
Bocsi, de ezt mi reklámnak gondoltuk elsőre, hiszen melyik nő ne tudná elérni azt, amire vágyik....
2015. okt. 26. 14:44
 12/48 anonim ***** válasza:
91%
19 évesen, minden tapasztalat nélkül nem valami jó ötlet nekiállni gazdag csávót fogni. Úgy fel fogják törölni veled a padlót, hogy az rettenetes. Inkább próbálj meg valami olyan rendes sráccal megismerkedni, akinek tisztességes keresete meg állása van.
2015. okt. 26. 14:55
 13/48 A kérdező kommentje:
:) Velem biztos nem fogják feltörölni! Nem véletlen nem volt még kapcsolatom..
2015. okt. 26. 14:58
 14/48 anonim ***** válasza:
97%

Ugyanitt miskolci 60 éves, (de 59-nek sem kinéző férfi) keresi szexmániás csinos barátnőjét 20-50 éves korig!

Kalandorok se kíméljenek jeligére!

De nagylány! Magyarországon, a burzsoázián kívül mindenki fullnyomorban él! Mindnyájan mégsem mehetünk hozzá ahhoz a gazdag köcsöghöz!

2015. okt. 26. 15:05
 15/48 A kérdező kommentje:

Miért lennék nagylány?

MERT nem engedelmeskedek senkinek, még a pénzért sem? Menj már innen.

2015. okt. 26. 15:07
 16/48 anonim ***** válasza:
89%
Nézd, ez azért nem így működik, hogy te majd minden tapasztalat nélkül kelleni fogsz bárkinek is. Lefeküdni lehet le fog veled egy gazdag csávó, ha találsz egyet végül, de hogy egy tapasztalatlan tizenéves nem fogja tudni megtartani az holtbiztos. Ahhoz, hogy egy ilyen kaliberű férfit meg is tarts "valamivel" jártasabbnak kell lenned a testi örömökben, sajnálom. Nem elég a nagy arc, hogy "veled senki nem fogja feltörölni a padlót, meg nem véletlen nem volt még kapcsolatod...".
2015. okt. 26. 15:29
 17/48 A kérdező kommentje:
Ezáltal hagyjam, hogy végigmenjen rajtam mindenki, hogy legyen tapasztalatom? Na, nemár.
2015. okt. 26. 15:34
 18/48 anonim válasza:
68%

Kár hogy nem volt még kapcsolatod s így keresel ilyesmit.

Mert alkalmankénti szexel ki tudtalak volna segíteni.

2015. okt. 26. 15:40
 19/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt a nemes, jó szándékot, de sajnos 'paraszt tányérból' nem eszem.
2015. okt. 26. 15:43
 20/48 anonim ***** válasza:
84%
Józsát vagy Pallagot tudom ajánlani. Sétálj ott gyakran. :)
2015. okt. 26. 15:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!