Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Debreceni vagyok, itt hol és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debreceni vagyok, itt hol és hogyan foghatnék gazdag férjet? Hol vannak gazdag emberek?

Figyelt kérdés
Debreceni vagyok, hol / hogy lehetne gazdag férfiakkal ismerkednem? Ítélkezőkre nem vagyok kíváncsi, mert csak én tudom hogy milyen nyomorban élek. Az adottságaim megvannak hozzá.

2015. okt. 26. 13:24
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, 20-as :)
2015. okt. 26. 15:53
 22/48 anonim ***** válasza:
81%

Felköltözöl Budapestre és olyan helyekre jársz ahová a gazdagok is járnak. De a legkönnyebb ha be kerülsz olyan társaságba ahol sok a gazdag. Onnan már nyert ügyed van, ismerős-ismerősével könnyebben ismerkednek mint egy ismeretlennel. De ehhez kéne egy olyan barátnő aki benn van ilyen társasági körbe és aki bevisz téged.

Ilyen baráti társaságok Debrecenben is biztos vannak, ott is élnek gazdag fiatalok /2.legnagyobb város az országban/.

Sok sikert! :)

2015. okt. 26. 16:23
 23/48 anonim ***** válasza:
100%

Nem itélkezem nem az én dolgom...valószínű én is ezt csinálnám, vaginával a lábam között :)

Te mit tudnál adni egy gazdag embernek? Elvárod, hogy mindene meglegyen és veled is megossza, de Te cserébe mit adnál neki? Egy kis puncit? Az minden nő társadnak van és a tied pont ugyan olyan, mint a többi sorban állónak.19 évesen társalogni se lehet veled sok mindenről, üzelti ügyekről, művészetről pláne. Megjelenni valahol, hivatalos helyeken, estélyeken egy gyerekkel nem szokás, nyaralni meg kereshet mindig mást ha akar.

Nem akaroak elszomorítani de az esély, hogy fogj egy gazdag férjet szinte lehetetlen vagy nagyon nagy mázli kell hozzá. Én kívánom, hogy találj, de ne álmodozz, mert sose kapod meg. Én legalábbis nem egy 19 kilenc éves gyereket keresnék magamnak.

2015. okt. 26. 17:18
 24/48 anonim ***** válasza:
90%
Igen, itt Józsán lakunk egy páran, az "Északi sor" nevű utcát keresd és a spar mögött részt. Igaz nem én vagyok a gazdag hanem a szüleim végül is mondhatni ezáltal én is :D 25/F
2015. okt. 26. 18:22
 25/48 anonim ***** válasza:

A spár mögöttvan a gazdag rész? Ez jó infó köszi! :)

Nincs ott körülöttetek egy gazdag családból származó fiatal csaj? Úgy a korodbeli, vagy kicsit fiatalabb. Nem gond ha nem olyan szép! :D

2015. okt. 26. 18:26
 26/48 A kérdező kommentje:
Köszönöm 22-es, annyi a gond hogy nem tudok most Pestre menni, mert itt kezdek tanulni. Christos, szerinted mennyire érdekel a véleményed? 19 éves vagyok, kitűnő tanulmányi eredményekkel, és tudok viselkedni társaságban is. Nem ismerlek, de a szövegértéseddel látom komoly gondok vannak :) A leírásban feltüntettem hogy nem vagyok kíváncsi senki véleményére, tehát ne is nyilvánítsa ki.
2015. okt. 26. 18:37
 27/48 anonim ***** válasza:
100%
Számodra az a fontos, hogy gazdag legyen, vagy az, hogy normális anyagi biztonságban élj esetleg úgy is, hogy magad is hozzájárulsz ehhez? Vagyis mi számodra a gazdagság?
2015. okt. 26. 19:06
 28/48 A kérdező kommentje:
Normális anyagi biztonság, amihez én is hozzájárulnék. Eddig is dolgoztam, és eztán is fogok egyetem mellett. (Cukrászdában dolgoztam, nem nagy kereset, de jobb mint a semmi)
2015. okt. 26. 19:09
 29/48 anonim ***** válasza:
100%
Na, örülnétek, hogy végre itt egy lány, akinek nem fontos, hogy csúnyák vagytok. Ja, hogy csórók is...
2015. okt. 26. 20:43
 30/48 A kérdező kommentje:
29-ES HOZZÁSZÓLÓ... Miért kell gúnyolódni? AKKOR TÖRJ PÁLCÁT MÁS FEJE FELETT, HA TE HIBÁTLAN VAGY.. Ja, hogy nem vagy az.. Szívből kívánom hogy olyan nélkülözésben, és ugyanilyen mocsok életkörülmények vegyenek körül, te barom!
2015. okt. 26. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!