Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debreceni vagyok, itt hol és hogyan foghatnék gazdag férjet? Hol vannak gazdag emberek?
Felköltözöl Budapestre és olyan helyekre jársz ahová a gazdagok is járnak. De a legkönnyebb ha be kerülsz olyan társaságba ahol sok a gazdag. Onnan már nyert ügyed van, ismerős-ismerősével könnyebben ismerkednek mint egy ismeretlennel. De ehhez kéne egy olyan barátnő aki benn van ilyen társasági körbe és aki bevisz téged.
Ilyen baráti társaságok Debrecenben is biztos vannak, ott is élnek gazdag fiatalok /2.legnagyobb város az országban/.
Sok sikert! :)
Nem itélkezem nem az én dolgom...valószínű én is ezt csinálnám, vaginával a lábam között :)
Te mit tudnál adni egy gazdag embernek? Elvárod, hogy mindene meglegyen és veled is megossza, de Te cserébe mit adnál neki? Egy kis puncit? Az minden nő társadnak van és a tied pont ugyan olyan, mint a többi sorban állónak.19 évesen társalogni se lehet veled sok mindenről, üzelti ügyekről, művészetről pláne. Megjelenni valahol, hivatalos helyeken, estélyeken egy gyerekkel nem szokás, nyaralni meg kereshet mindig mást ha akar.
Nem akaroak elszomorítani de az esély, hogy fogj egy gazdag férjet szinte lehetetlen vagy nagyon nagy mázli kell hozzá. Én kívánom, hogy találj, de ne álmodozz, mert sose kapod meg. Én legalábbis nem egy 19 kilenc éves gyereket keresnék magamnak.
A spár mögöttvan a gazdag rész? Ez jó infó köszi! :)
Nincs ott körülöttetek egy gazdag családból származó fiatal csaj? Úgy a korodbeli, vagy kicsit fiatalabb. Nem gond ha nem olyan szép! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!