Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem írnak rám társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem írnak rám társkeresőn a nők?

Figyelt kérdés
Olyan pasi vagyok, aki szereti ha a nő kezdeményez :) Egy hónapja társkeresőn fent vagyok, de eddig egy üzenet jött csak csak egy kövér nőtől. Nem értem miért nem, pedig jó a bemutatkozásom.
2015. okt. 25. 19:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sajnos ahogy már sokan elmondták, az egész netes társkeresősdi a 22-es csapdája. Rád nem fognak a nők írni, mert nagyon is él még ez a bugyuta "a pasinak kell kezdeményezni" típusú sztereotípia amit valahogy képtelen az emberiség lerázni magáról. Másrészt meg a nőknek tele van az a bizonyos, hogy 100 és 100 levelet kapnak napi szinten, de ilyen dumákkal, hogy gyere d*ni meg hasonlók és ha össze is szeded magad, hogy végre írsz az adott lány már nem is nézi szinte a leveleit vagy helyből mindegyikre azt válaszolja, hogy bocs, de nem vagy az esetem :(
2015. okt. 25. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Elárulok valamit: ha proaktív lennél és kezdeményező, akkor meg azon kárognál itt, hogy miért nem írnak vissza.

A netes társkeresés egy zsákutca.

Ha nem vagy jóképű(de tényleg jóképű, mert a nők nem ugyanazt értik ám ez alatt), akkor egyszerűen időpazarlás.

Ha nem hiszel nekem, próbáld ki a következőt: csinálj egy új regisztrációt, de tegyél bele buta szöveget helyesírási hibákkal. Legyél kissé paraszt, lenéző és flegma, de töltsél fel hozzá a netről egy jopashee képet. Javaslom, hogy a gyengébb ellenőrizhetőség kedvéért bármilyen kulcsszóra is keresel képet, a sokadik lapról szedd le, méretezd át, vágjál le belőle, stb.

Próbáld meg, hogy nem írsz semmit 2 hétig és össze fogod szarni magad az eredménytől.

Ha írni is próbálsz, gyakorlatilag mindenki válaszol, ha visszajár az oldalra.

Ez egy ilyen háború...

2015. okt. 25. 20:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát tudod, a nők a férfiakat szeretik, nem pedig a kisfiúkat. Rólad pl nehezen tudnám elképzelni, hogy megadnád, amire vágyom.
2015. okt. 25. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Mire vágysz? Sörhasra és három gyerekre, meg este a tv-re? Ugyanmár.
2015. okt. 26. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!