Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Társkeresőn miért irnak ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn miért irnak ki nők ilyen nagy fellengzős bemutatkozókat, hogyha gátlástalanul csak szexelni akarnak velem?

Figyelt kérdés

Használtam már pár társkeresőt, olyat is, ami csak a szex miatt van, olyat is, mint a Tinder, olyat is, mint a randivonal.

Ez utóbbi eleve úgy van bereklámozva, hogy "komoly és igényes"

Szóval igen sokat írnak magukról a nők, amivel kb. csak azt éri el a 70%-uk, hogy látszik rajtuk az erőlködés ahogy a semmitmondó személyiségüket és életüket próbálják "eladni".

A nőknél meg ugye mindig biztos a "vevő", azaz LEGALÁBB szexet kapnak. Ők nekik viszont ez nem elég, nekik tartós párkapcsolat kellene egy jó pasival (önmagukhoz mérten jobb pasi).

Na, de ahelyett, hogy fejlesztenék magukat, szebbek lennének vagy akármi, ők végsősoron ott lyukadnak ki, hogy kivárják mig legalább szexre összejön valami épkézláb pasi. Mert ugye nekik ez még mindig könnyebb, minthogy elviselhetővé váljanak (kemény munkával) egy hosszú távú kapcsolatra.

Én nem vagyok jóképű, sem sportos, sem magas. Ebből kifolyólag a "csak szex" kapcsolatokra a csinos lányok engem nem választanak ki.

Maradnak nekem a csúnyább lányok, meg a kivénhedt 30-as hajadonok. Akik nem csak testileg küszködnek kihívásokkal, de agyilag is erősen vissza vannak maradva :(

Az egészben viszont azt nagyon nehéz elfogadni, hogy mindeközben a jóképű fiukkal a csinos lányok viselkednek könnyűvérűen.

MI A KÉRDÉS?

Az, hogy a nők miért hintik el, hogy nekik mézes mázos párkapcsolat kell, miközben meg dugásra hajtanak?

És engem meg miért offolnak ki, ha párkapcsolatról szól a "hirdetésem", de utána meg csak megdugni akarom azt a nőt, mivel többre nem alkalmas? :( :( :(

2014. nov. 27. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb. nincs olyan nő társkeresőkön, akinek ki van töltve a profilja. A teljes népességből max. 2-3 fő ilyen akad. Innentől fogva a kérdés (és a körítés) valahogy értelmetlennek tűnik.
2014. nov. 27. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:
randivonalon a többségnek litánia van. Mondjuk tipikusan olyan hely a társkereső, hogy vagy a nagyon fosadékok vannak, akik sérültek és nem kellenek senkinek, vagy a nagyon jók, akiknél meg szinte senki nem üti meg a lécet. És azért mennek társkeresőre, hogy "hátha"...
2014. nov. 27. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Pár helyen túlzol ugyan, de sok igazságot is írtál. Valóban aránytalanul több jelentkező lesz egy nőre, és sokuk valóban úgy válogat mint más a húspiacon, legtöbbször pont azok, akik személyiséget és romantikát említenek az adatlapjukon. Ugyanígy, szinte (!) mindenki a makulátlanul tökéletesre vágyik, ha nem is a szőke hercegre fehér lovon, de ha őszinte vagy és bármilyen hibát is szóba hozol (például nem jársz konditerembe, nem 200 feletti a fizetésed, kopaszodsz, szemüveg, stb.), legtöbb szó nélkül sarkon fordul és felszívódik. (Ami külön misét megérne, mégis mennyi kultúra és gerinc szorul olyanba, aki ennyire felmosórongyként kezel már érző embereket, ha még egy fél soros elköszönésre sem méltatja)

A kevés kivétel pedig, ha nem fordul sarkon, akkor is úgy kezeli onnan, mintha kegyet gyakorolna azzal, hogy marad. És valahol "megteheti", mert tényleg már regisztrálás napján minimum 20 kanos figura fog tolongani a beérkező leveleinél, és mind olyan süket szöveggel fogja kábítani, mint "te többet érdemelsz", vagy "neked ennél jobb jár"... holott többet az érdemel, aki valóban van annyira kedves, jószívű és érdekes személyiség, nem pedig az, aki dekoltázzsal rakott ki egy képet. Szóval, arról, hogy társkereső oldalon a nőknek tényleg 80-90%-a irreális elvárásokkal indul, vagy undorító módon, félvállról kezeli a férfiakat, arról nagy részt a sok kanos tolongó is tehet, aki válogatás nélkül minden nőt már első másodperctől fogva a tenyerén akar hordozni.

Sosem lesz kölcsönös és egyenlő a hozzáállás ha az átlagot nézed. Az a nagyon kevés normális kivétel nőkből, aki korrekten állna hozzá, az meg hamar elretten vagy csalódik.

Kimondottan a kérdésre válaszolva, párkapcsolatot hozni fel miközben csak ki akarja magát élni és egy éjszakással is beéri, ez mások megítélése miatt van, független attól, mennyire kevés rá az esély, hogy ismerős találjon a reglapjára. Minél inkább mások véleményét helyezi előtérbe, minél felszínesebb, annál nagyobb eséllyel fogja kiírni, "nem hiszek ebben és csak kíváncsi vagyok", vagy "ezt csak kísérletnek szántam amúgy nem szorulok rá", stb. Hiányzik az őszinteség, ráadásul élből bunkó is másokkal szemben, mert az utóbbi úgy hangzik, mintha lenne okuk szégyenkezni, mintha ők selejtek lennének akik azért "szorulna rá", mert másként nem lennének kelendőek.

2014. nov. 27. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:
'30-as kivénhedt hajadonok'..:D Ezt kikérem magamnak a többi 30-as csaj nevében is..Némelyikünk jobban néz ki ám mint egy huszonéves, és több eszünk is van..Meg is érdemled a sorsodat..:D Egyébként se általánosíts, azért vannak komoly meg érett lányok ezeken az oldalakon is, de valószínű, hogy a te fellépéseddel is baj lehet, meg az elvárásaid sem lehetnek túl reálisak. Egyébként is butaság, amit írtál..Szerintem igenis sokszor előfordul, hogy a nők kevésbé Don Juan kinézetű pasival vannak együtt, ha az értelmes, meg kedves és jószívű..Nekem már pl. volt olyan pasim, aki szép, izmos, magas és jóképű volt, de volt olyan is, aki pocakos volt és kopasz és mégis két évig vele voltam..No, ehhez mit szólsz? És mindegyiknek a személyisége fogott meg, nem a külseje. Nem érdemes általánosítani és így hozzáállni a dolgokhoz.
2014. nov. 29. 14:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Szívesen lettel volna te a jokepu pasival, csak sajnos annak a dugason kivul masra nem voltal jo...a csunyabb pasi meg kibirt veled egy csomo idot, pedig o is dughatna mindennap massal, ha jokepu lenne. De mivel nem az, igy marad neki a baratnozes...

Meg abba kene mar egyszer belegondolnod, h mig te dughatsz szep es kevesbe szep pasival, addig a kevesse szep pasi nem dughat szep nővel, csak hozzavaloan kevésse szeppel.

Azt meg legyszi meg se probald magyarázni h a 30asok jobban neznek ki, mint a fiatalok...lehet h igenyesebb leszel meg apoltabb de olyan hamvas a boros sose lesz ujra mint 20eves lorodban

2014. nov. 29. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!