Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem írnak rám társkeresőn a nők?
:D
Ott nagyon fullosan kell kinézz, hogy bárki rád írjon.
Ird ki, hogy szereted a kezdemenyezo noket! Talan ebbol megertik!
De Magyarorszagon meg mindig tartja maga a " ferfinek kell kezdemenyeznie" dolog.
N
"olyan pasi vagyok, aki szereti ha a nő kezdeményez" értsd, kisfiú vagyok, aki fél nyitni (jöhet a leszavazás).
az életben is a férfinek illik kezdeményezni. sőt neten még inkább a férfinak kéne és valami frappánssal, mert szerinted hány levelet kap 1 vonzó nő egy nap? segítek 100 körül is akár. de inkább ülj és keseregj, hogy a nők nem fognak kezdeményezni, mert nem ez a szokás. (jó láttam olyat, aki futott a srác után, de millióból egy ilyen van és az is nem neten tett)
Képet nem tettem fel csak a bemutatkozó szövegem lett jó szerintem!
Illetve igen lányos gondolkodású fiú vagyok, nem gondolom magam férfinek, nem is szeretek férfi lenni, viszont a lányokhoz vonzósok attól még!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!