Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők mind megvásárolhatóak, és üresek belülről?
Ez a kérdés ihlette meg a kérdésemet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
A látókörömben meg az alulírt ironikusan fogalmazottak tapasztalok:
"Amikor azt látom, hogy nem lehet megvenni őket mindig Dan Bilzerian vagy Palácsik Tímea jut eszembe. Vagy egy két szebb lány innen a városból. Kár a nagy BMW, nem jön be nekik, egy piros kadett sokkal jobb. Nem is mosolyognak vagy integetnek az 1000cc motoros srácoknak csak a Simsonosoknak. Nyaralni is elég a helyi strandon hűtőtáskával. Ibizára egyis sem akarja vitetni magát. Onnan nem lehet jó szelfiket felrakni Instára. Sajnálom azért a top menedzser srácokat a milliós fizetés mellé mindnek csúnya vagy átlagos nő jut csak. Szerencsés a Sanyi a szobafestő neki mindig csak modell alkatú csinos női voltak. Szép a szerelem. Régen sem a herceg kellett fehér lovon, szerencsére ma sem."
Nekem is vannak szép nőismerőseim. A facebookon jól látható, amit fentebb idéztem.
Ha egy csinos nő, egy jól kinéző pasit akar az rendben van szerintem, de emellett még ott van a többi is, hogy legyen pénzes, magas státuszú, vigyen külföldre nyaralni, vigyen drága helyekre stb.
"átlagos kinézetű, átlagos életvitelű, egyszerű gondolkodású, mégis érdekes"
Nem vágom, ha mindene átlagos és a gondolkodása is egyszerű, akkor mi benne az érdekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!