Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mosódott egybe a szép nö és a r#banc fogalma?
Botránkozom az olyan kérdèseken, amiben azt taglalják, akinek szép barátnöje van, mennyibe fáj havonta. Illetve az olyan válaszokon, hogy "ha x összeg alatt keresel, válassz inkább dagadt/ronda nöt, az nem olyan drága"
Egy kérdésnèl, ahol írtàk, mennyit vàrnak el a szép nök, bátorkodtam megírni, a párom egy vasat sem költ ràm, jól elvagyok a saját (360k) fizumból, és általànos megítélés szerint szép vagyok. Erre a kedves kérdezö kijelentette, "Na, ha egy átlag csajra elég 360k, akkor szerintetek fél millàtól akàr már jó nöt is kaphatok?"
Nem megalázó ez az egész?
Szerintem is elég undorító dolog... Nem tárgyak vagyunk, amiket meg lehet venni.
20N
Amikor a kevésbé vonzó férfiak(???) sérelmezni kezdték, hogy ezek a szép nők nem adnak nekik esélyt, hanem ők is a hozzájuk hasonlóan vonzó férfiakat preferálták (miért is ne tennék?). Mindeközben az összes vonzó férfit kikiáltották pénzes, befolyásos, és ezzel egyidejűleg bunkó, tapló embernek. A nőket pénzéhes rbancnak, hiszen mi másért lennének a vonzó férfiakkal.
Saját magukról pedig elfelejtik, hogy ők is ugyanúgy a szép nőkre hajtottak (felszínesek lennének?!).
Miért, egybemosódott? :O
Szóljatok, mert akkor nem kávéra kell meghívnom a szép lányokat, hanem valami flancos dologra, különben egyedül fogok megpusztulni :(
Egyáltalán, a lányok szeretik a pezsgőt vagy konyakot? Vagy milyen drága ital van, ami alkoholmentes és nem hízlal? Heeeeeeeeeeelp!
27F
#3 Szerintünk nem, de sok itteni férfi szerint igen. Tévesen.
Nem tudom, az én környezetemben ez így van, tetszik vagy sem.
Millió férfi megy rá, idővel úgy is megdugják.
Nem gondoltam, hogy ilyen extrém környezetben élek, de lehet időközben túlértelmiségi lettem. Az én ismeretségi körömben általában mindenki normális és normális párt választott. A pasik többségben megbecsülik a barátnőjüket/feleségüket és a nők is szeretik, becsülik a férfit, akit társul választottak.
A párválasztásunk, és amennyibe vesz a pasink (szigorúan nem anyagilag :), az minket minősít, lányok! Nyilván vannak fiatalkori eltévelyedések, de felnőttként, komoly kapcsolatban már mindenképp.
Ó, szegény szép lányok. :( Megszakad a szívem értük.
Tudjátok mit gondolok? Rusnya, dagadt, ragyás bőrű, ocsmány képű lányt még nemigen láttam kiszállni a faszija mellől egy Lamborghiniből, vagy egy 7-es BMW-ből. (Vagy esetleg ha ocsmány is a feje, olyan kegyetlen bombateste van, amit nem sűrűn látni.) Röviden-tömören ezt gondolom.
Aztán még mit is gondolok? Azok a nők, akik elég jól néznek ki, ők semmit nem tesznek egy ismerkedésért, egy párkapcsolatért. Hiszen a férfinak kell bizonyítania, hogy a férfi megüti-e az elégséges szintet náluk. Azért meg egyik csaj sem töri magát, hogy őkelmék megfeleljenek a férfinak, mert fél perc alatt találnak maguknak másik három tucat, puncira éhes kandúrt, akik a galaxisokat is leígérik nekik. Röviden-tömören ezt gondolom.
Aztán még mit is gondolok? Nekem elég sok olyan kapcsolatban álló (esetenként már házas) nőismerősöm van, akik:
— teljesen hétköznapi gondolkodásúak, nem úgy, mint a bombatestű gazellák, akiktől fél perc alatt agyfаszt kapok, ha megnyilvánulnak,
— nem szenvednek önértékelési problémákkal, mert tisztában vannak a saját, szerényke képességeikkel, nem úgy, mint a bombatestű gazellák, akik napi 3 órán keresztül a tükörben siránkoznak, vagy napi 6 órát edzenek, és még így is csúfnak látják magukat,
— nincs megfelelési kényszerük, mert nem a világnak akarnak megfelelni, hanem csupán a szeretteiknek, a barátaiknak, nem úgy, mint a bombatestű gazellák, akik maguk köré gyűjtenek minél több rajongót, akikre támaszkodhatnak, ha valami sérelem éri őket,
— teljesen hétköznapi kinézetűek, nem viszik túlzásba az edzést, de nem is hájasodnak el gusztustalan módon, átlagosan öltözködnek,
— közvetlenek, barátságosak, bárkivel szívesen sóba elegyednek fittyet hányva arra, hogy a partner magas, alacsony, vörös, bajszos, kövér, sovány, csúnya fejszerkezetű stb. Nem úgy, mint a bombatestű gazellák, akik kizárólag jóképű férfiak társaságában érzik jól magukat, s nem tűrnek meg maguk mellett rondább embereket.
(Lásd példának: egyetemen is olyan marha sűrűn látni magassarkús bombázókat alacsony, kövérke geek srácokkal, igaz? Ellenben átlagos adottságú lányok akármilyen férfi társaságában oldottan tud viselkedni.)
A jó öreg suszter maradjon a kaptafánál szólással zárnám ezt az analízist, azaz minden, önmagát szépnek gondoló punci kizárólag a legjobb hapsiknál próbálkozzon, és lehetőleg ne nyalják a csúnya, alacsony, kopaszodó, ocsmány képű srácok valagát, mert már baromira unalmas, hogy minden második kérdés arról szól, hogy a szép nőkre miért nem mernek ráhajtani az átlagos férfiak. Talán azért, mert ezer átlagos srácból ezret lekoptattok mindazok ellenére, hogy még ti érzitek magatokat megbántva (ó, ti ártatlan szegény áldozatok), mert az átlagos srácok le merik írni a gondolataikat.
Legutoljára pedig, tessék, hölgyeim: [link] Élvezkedjetek!!!
Rühellem. Rühellem a szép nőket, akik csettintésre bárkit megkaphatnak. De ugyanúgy azokat is megvetem, akik csak azért nyaldossák a szép csajok talpát, mert csupán jól néznek ki. Itt az oldalon is több tucat hülyegyerek nyalta például a Blackbamba (sic!) seggét, csak azért, mert aránylag tűrhetően nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!