Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mosódott egybe a szép nö és a r#banc fogalma?
Botránkozom az olyan kérdèseken, amiben azt taglalják, akinek szép barátnöje van, mennyibe fáj havonta. Illetve az olyan válaszokon, hogy "ha x összeg alatt keresel, válassz inkább dagadt/ronda nöt, az nem olyan drága"
Egy kérdésnèl, ahol írtàk, mennyit vàrnak el a szép nök, bátorkodtam megírni, a párom egy vasat sem költ ràm, jól elvagyok a saját (360k) fizumból, és általànos megítélés szerint szép vagyok. Erre a kedves kérdezö kijelentette, "Na, ha egy átlag csajra elég 360k, akkor szerintetek fél millàtól akàr már jó nöt is kaphatok?"
Nem megalázó ez az egész?
Nem akarok vitát indítani, ezért csak röviden reagálok egy részletre.
"Rusnya, dagadt, ragyás bőrű, ocsmány képű lányt még nemigen láttam kiszállni a faszija mellől egy Lamborghiniből, vagy egy 7-es BMW-ből."
Ugye tudod, hogy egy kapcsolathoz két ember kell?
Te ezesetben arra utaltál, hogy a szép nők felszínesek, pénzéhesek, bla bla, és ebből adódóan olyan férfiakkal kezdenek, akik ilyen kocsikat birtokolnak.
Az mondjuk eszedbe sem jut, hogy ezzel egyúttal a sportkocsis, gazdag pasinak eszébe se jutna beültetni maga mellé egy "ronda, dagadt.." nőt.
Ja hát persze, mert ezek a sportkocsis férfiak minden bizonnyal bunkó, szar, agresszív emberek, és ugyebár így már elő is vehetjük a zsák a foltját mondást.
Nos elárulom. A sportkocsis férfiak sem mind primitív alakok, hanem értelmes, intelligens, felnőtt emberek, és a legtöbbnek eszében sincs beültetni maga mellé egy felszínes, pénzhajhász pcsát. Legtöbbjük saját magukhoz illő intelligens, okos nőt keres és ezekután a kocsi típusának ténye teljesen másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!