Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szép nők mind megvásárolhatóak, és üresek belülről?
Ez a kérdés ihlette meg a kérdésemet:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
A látókörömben meg az alulírt ironikusan fogalmazottak tapasztalok:
"Amikor azt látom, hogy nem lehet megvenni őket mindig Dan Bilzerian vagy Palácsik Tímea jut eszembe. Vagy egy két szebb lány innen a városból. Kár a nagy BMW, nem jön be nekik, egy piros kadett sokkal jobb. Nem is mosolyognak vagy integetnek az 1000cc motoros srácoknak csak a Simsonosoknak. Nyaralni is elég a helyi strandon hűtőtáskával. Ibizára egyis sem akarja vitetni magát. Onnan nem lehet jó szelfiket felrakni Instára. Sajnálom azért a top menedzser srácokat a milliós fizetés mellé mindnek csúnya vagy átlagos nő jut csak. Szerencsés a Sanyi a szobafestő neki mindig csak modell alkatú csinos női voltak. Szép a szerelem. Régen sem a herceg kellett fehér lovon, szerencsére ma sem."
Nekem is vannak szép nőismerőseim. A facebookon jól látható, amit fentebb idéztem.
Ha egy csinos nő, egy jól kinéző pasit akar az rendben van szerintem, de emellett még ott van a többi is, hogy legyen pénzes, magas státuszú, vigyen külföldre nyaralni, vigyen drága helyekre stb.
Ráokoskodni, kérdezőt leszólni szintén megkérdőjelezhető lelkülettel szokás :D
Én ezért élek külföldön, és kezdek csak külföldivel, mert a ronda nők elhitették veletek hogy a szépek ribik, és aki nincs szétfolyva, és nem fekszik le a fél várossal, az egyedül marad! :(
Egy átlagos, szebb lány
A szépségükből fakad elsősorban a mérhetetlen elvárás. Nektek még nem tűnt fel, hogy az átlagos kinézetű, átlagos életvitelű, egyszerű gondolkodású, mégis érdekes lányoknak/nőknek tizedannyi elvárásuk sincs a férfiakkal szemben? Nézzétek meg egy formás testű, szép arcú lány/nő miket vár el. Egy átlagos srác számára teljesíthetetlenül sok mindent.
Én az összes jó puncit kerülöm, ahogy csak bírom. Marad nekik így is elég vezérhím.
Igen, csak az áruk változik. Valakit megkapsz havi 100e-es nettó fizetéssel is, valakinél ez a szám nettó 1 millió.
Különbség köztük? semmi. Dekoratívak mint egy virágváza, mind a 2 csak a pénzedet viszi és az idődet pazarolja. Ha csődbe mész, mind a 2 otthagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!