Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek probléma lenne, ha egy 23 éves lánynak még nem volt komoly kapcsolata?
Figyelt kérdés
Szokott randizni, de eddig a leghosszabb kapcsolata 1,5 hónap volt. Egyébként ez nem azt jelenti, hogy fűvel fával lefekszik, eddig csak 2 pasival volt, csak egyszerűen soha nem jött össze neki egy hosszabb kapcsolat.2015. okt. 24. 18:45
2/8 anonim válasza:
Attól függ, miért nem volt hosszú kapcsolata. Mert más az, ha olyan pasikkal jött össze, akikről kiderült, hogy csak testiséget akarnak, ezért szakított velük, vagy mert nem lehet vele egy térben meglenni, mert egy sárkány. :)
Amúgy nem annyira probléma, bár félnék egy hosszú kapcsolatnál, hogy egy idő után eszébe jut, hogy nem élte ki magát, meg akar ismerni más pasikat.
29F
4/8 anonim válasza:
Nem probléma, én megértelek, mert ugyanebben a cipőben járok(bővebben): http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
5/8 anonim válasza:
Az én lelkemnek üdvösség lenne egy ilyen lány közeledése. Mivel én 24 évesen 0 tapasztalattal vagyok.
De vajon az ilyen lány is megértő lenne velem?
7/8 anonim válasza:
Nekem nem lenne probléma, hiszen 29 évesen nekem még 1 napra sem volt barátnőm.
8/8 anonim válasza:
Abszolút nem probléma, inkább örülnék neki hogy van sok új dolog ami miatt egyhamar biztosan nem lenne lapos a kapcsolatunk :) Érdekes úgy megismerni egymást egy lánnyal, hogy közben ő is ismeri meg önmagát.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!