Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
32 éves nőként komoly párkapcsolatban élek - az egyetlen probléma, hogy a párom hallani sem akar gyermekvállalásról - van-e valaki hasonló helyzetben? Ha igen, mit tesz?
Igenis erőltesd a témát, ne hagyd az ágy alá seperni. Ezzel időt akar nyerni. Én pl tudom, hogy soha nem akarok gyereket, de ezt ismerkedéskor el is mondom... ne legyen később, hogy nem mondtam.
Ezt Ő is megtehette volna, ha igazán korrekt és nem akar. Mert az látszik az egészből, hogy elsunnyogja a kérdést.
24/F
Nekem a barátnőm ilyen, pedig nem így indultunk neki 3 éve én 34 vagyok.
Nálunk lassan kenyér törésre kerül a sor emiatt.
Lehet egymást keressük :D
Beszéld meg vele, hogy nem akarsz tovább várni, mert kifutsz az időből. Lassan ideje eldöntenie, hogy akar-e gyereket, mert neked már nincs olyan sok időd a családalapításra.
Ne hagyd, hogy elmismásolja a kérdést.
Jobb, ha tiszta vizet öntötök a pohárba és konkrétan megbeszélitek, egyáltalán ugyanaz-e a jövőképetek? Mert ha nem azonos, ha ő egyáltalán nem akar babát, akkor nem erőszakolhatod rá és el kell döntened, vele folytatod-e tovább, de gyerek nélkül, vagy így nem látod értelmét.
"Remélem kérdező nem őt kereset, mert ez a lassan kenyér törésre kerül a dolog.... addig persze jó ha van valaki....eléggé undorító ez a dolog. Szakítsatok, aztán ismerkedj!!!"
Amíg nem voltál a cipőmben ne ítélj meg!
3 éve mikor összejöttem vele benne volt a gyerek témában, aztán kiderült, hogy ő nem is akar. Gondolom ez gerinces dolog volt tőle.
Te ismered a párodat, de szerintem azt a kérdést lenne érdemes és fontos feltenned magadnak, hogy ha a körülményeitek, anyagi és egyéb feltételek egyébként adottak a gyermekvállalásra, ő pedig "már a téma felvetését sem engedi", akkor reálisan nézve mennyi esélyt látsz arra, hogy a párod elérkezettnek lássa az időt, és kifejezetten vágyjon majd az apaságra, illetve érettnek és alkalmasnak is érezze rá saját magát és a kapcsolatotokat annyi időn belül, amit te még jó érzésekkel, nyugodt szívvel tudnál várni erre, azt figyelembe véve, hogy - ezt valószínűleg te is tudod, illetve látod a saját ismeretségi körödben - a baba kérdés sajnos nem úgy működik, hogy eldöntjük, hogy jöhet, aztán jön.
Gondolom, ennyi idősen együtt is éltek már két év után. Megkérdezhetem, hogy mikor komolyra fordult a kapcsolatotok, akkor szóba került-e a gyerek téma, elmondtátok-e egymásnak őszintén, hogy ki mire vágyik ilyen téren, és ha igen, akkor korábban mi volt a párod álláspontja erről a kérdésről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!