Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódunk a rossz pasikhoz?
Figyelt kérdés
Összejöttem egy aranyos pasival. Tényleg tökéletes volt szeretett megbecsült nem nyomott el okos volt nem féltékenykedett nem sajátított ki, nagyon jó volt vele viszont nem vonzódtam hozzá így 3 hónap múlva véget vetettem a kapcsolatnak. Ehelyett mindig olyan pasik iránt vonzódtam akik csak bántottak.2015. okt. 23. 14:40
11/14 anonim válasza:
Sajnos #6nak tudok igazat adni: abban a közegben, amiben mozgok, még sosem láttam, hogy valaki tahó s ggfejekkel akart volna randizni...
Ez a "egy rosszfiút akarok magamnak" kívánság kimerült abban, hogy tiniként néha jobban ráfüggtünk a főgonoszokra, mint a főhősökre, de ha választanom kéne magam mellé valakit, 1000szer Tom Hiddlestont választanám Loki helyett...
12/14 anonim válasza:
Huh, nehéz kérdés. A baj az, hogy a nők nagy része (tisztelet a kivételnek) összekever két fogalmat. A magabiztosságot/önbizalmat a taplósággal/bunkósággal. A probléma ott kezdődik, hogy egy érzelmesebb, udvariasabb srác rengeteget kételkedik még önmagában is, (közhelyesen hangzik, és ez is bonyolultabb ennél de) helyesen szeretne cselekedni , és tudja, hogy ez eszméletlen kihívás. Emiatt határozatlannak tűnhet. Míg a bunkó szarik mindenre, hogy kit bánt meg, kit botránkoztat meg, keményebbnek, mácsóbbnak tűnhet. Dióhéjban ennyi.
13/14 anonim válasza:
Csak azokat vonzzák ezek a típusok,akik még belül éretlenek,és nem ismerik sem önmagukat,sem a másik nemet eléggé.Akik még naivak,és nem nők,hanem kislányok.A normálisabb réteg azonban egyszer felnő,és már nem elég neki az izmos kar,ha közben a kapanyél kilóg a szájból.
14/14 anonim válasza:
"A normálisabb réteg azonban egyszer felnő,"
Ja 35-40 évesen és pánikszerűen keres egy balekot, aki elveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!