Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzódunk a rossz pasikhoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódunk a rossz pasikhoz?

Figyelt kérdés
Összejöttem egy aranyos pasival. Tényleg tökéletes volt szeretett megbecsült nem nyomott el okos volt nem féltékenykedett nem sajátított ki, nagyon jó volt vele viszont nem vonzódtam hozzá így 3 hónap múlva véget vetettem a kapcsolatnak. Ehelyett mindig olyan pasik iránt vonzódtam akik csak bántottak.
2015. okt. 23. 14:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
mert az izgalmas, van kihívás, "meg kell vátoztatni" és jó érzés ha te vagy aki megváltoztatja, és abban reménykedsz, hogyy te leszel az.
2015. okt. 23. 14:43
 2/14 anonim ***** válasza:
79%
Olvasd el Csattos Ilonától a Vedd észre c. könyvet...
2015. okt. 23. 14:45
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
mert ez van az ösztöneidben! aztán meg megy a sírás rívás hogy hol vannak a kedves férfiak?! fokkin logic.....
2015. okt. 23. 14:56
 4/14 A kérdező kommentje:
1 abszolút nem akarok senkit megvàltoztatni ez hülyeség
2015. okt. 23. 14:56
 5/14 anonim ***** válasza:
79%
A 3-ik válaszolóval abszolút egyetértek.
2015. okt. 23. 15:01
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Mert lelkileg egy állat, egy ösztönlény szintjén mozogsz.
2015. okt. 23. 15:52
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom.

Én pont ,hogy olyanba szerettem bele, aki rendes, aranyos, kedves volt velem, szeretett, imádott, megbecsült, én voltam neki a mindene, legalábbis én úgy éreztem.

Meg is tettem érte mindent, amit tudtam, hogy tetsszek neki, hogy megfeleljek, lestem a kívánságát.

Aztán megunt, eltávolodott tőlem. :/

2015. okt. 23. 16:02
 8/14 anonim ***** válasza:
89%
Mert valamelyik szülőd ilyen típus, mint akiket választasz. Sémákat választunk, amik ismerősek, és amit nem ismerünk, az ijesztő. Én két évig jártam pszichológushoz, feldolgoztam a gyerekkori problémáimat és utána lett olyan társam, akivel minden stimmel, és már értékelni is tudom.
2015. okt. 23. 16:03
 9/14 anonim ***** válasza:

[link]

Amúgy a 6-osnak igaza van, nagyon ösztönlénynek kell lenni ahhoz, hogy olyanok tetsszenek, akik bántottak.

2015. okt. 23. 16:22
 10/14 anonim ***** válasza:

éretlen nők csinálnak ilyet.

Egyik "barát nőm" is pont ezt mondta. Csak azért vonzódott a volt pasijához, mert "húzd meg, ereszd el" tipusú volt. És erre a lány jött rá, hogy igy nem jó.

Egyébként meg csak azért vonzódtok hozzájuk, mert jóképűek.

2015. okt. 23. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!