Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, férfiak! Miért kell ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Miért kell ez?

Figyelt kérdés

Ha ismerkedtek valakivel, miért akartok rögtön (1-2 nap mondjuk) képeket küldeni a farkatokról, illetve meztelen képet kapni a nőről?

Ha például hosszútávú kapcsolat reményében ismerkedtek, akkor is ezt csináljátok?

Volt már, hogy így összejött egy hosszabb kapcsolat?

Sok nő, köztük én is, visszataszítónak tartjuk ezt. Ismerkedésnél szerintem fontosabb a másik személyisége, mint az, hogyan néz ki meztelenül...

20N

2015. okt. 20. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Aki ilyen,az semmit nem akar tőled,csak szexre utazik nyilván.
2015. okt. 20. 21:02
 2/11 anonim ***** válasza:
46%
Ha ti elvarjatok a ferfiaktol, hogy ne altalanositsunk, akkor ti se. Plis. Y u hav to do dis?
2015. okt. 20. 21:03
 3/11 A kérdező kommentje:

Jó, elnézést tényleg, nem állt szándékomban általánosítani.

Újrafogalmazva: Aki így ismerkedik, miért?

2015. okt. 20. 21:06
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Egy csajtol hallottam h neki azt mondtak az ilyen ferfiak h sokszor erre harapnak a nok, de nem szo szerint, hanem sok hulye p**sa van akit ezzel jobban meg lehet gyozni, mint a humorral, vagy belsovel. :) es sajnos elhiszem ezt manapsag, nem sok olyan csaj van akiben meg tudnek bizni egy kapcsolat soran, egy dugasnal pedig tobbre vagyom sajnos
2015. okt. 20. 21:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Miféle retard emberekkel ismerkedtél te eddig? :D Sosem csináltam ilyet, és nem is fogok.
2015. okt. 20. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha jól sejtem, neten ismerkedtél velük össze. Itt viszonylag kevesebb normális fiú van. Olyan, aki tényleg ismerkedni akar, akár komoly kapcsolat céljából. Sokan úgy gondolják, hogy a net teljes névtelenséggel jár, így bármit szabad, plusz megragadtak a fehér munkáskocsiból kidudáló-kifütyülő idióták szintjén. 19F
2015. okt. 20. 21:29
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ezt mondtak fiu haverok. Sok csaj, aki csak dugni jo, beindul erre. Van aki keri is.

Szoval nagy altalanosagban, aki farkat kuld az szexet akar.

Lehet,hogy van aki csak ennyire nem ismeri a noket, es azt hiszi, hogy igy lehet ismerkedni, de ilyennel meg nem talalkoztam.

En csak egyszeruen nem valaszolok, ha ilyet kapok.

Vagy tedd ki a profilodra, hogy az ilyen kepeket fel fogod tenni az internetre, az acr kepevel egyutt.

2015. okt. 20. 21:34
 8/11 A kérdező kommentje:

#4: tuti hogy sok ilyen nő is van, meg mi tagadás, férfi is. kár hogy nem lehet egyből kiszűrni, ki milyen, és az egymáshoz passzolók találnák meg egymást. :D

#5: csak így tovább ;)

#6: teljesen egyetértek veled. neten volt mind, szóval biztos ez járt a fejükben, hogy majd névtelenül begyűjthetik a sok jó meztelen nős képet...

#7: ez jó tanács, köszi :DD

2015. okt. 20. 21:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Aki így ismerkedik, annak csupán egy farokverésre leszel elég. Elrakja a képeidet, és hónapokig/évekig megőrzi. Ha úgy tartja kedve, eszébe jutsz, hirtelen rágerjed arra, hogy hónapokkal azelőtt kikunyizott tőled pár képet, előkapja, és recskázik egy jót. A faszmutogatós hülyegyerekek körülbelül így működnek.
2015. okt. 20. 21:45
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Itt egy cikk egy pasiról, aki nőként regisztrált egy társkeresőre, és elborzasztotta, hogy mennyi farokkép küldő pasi van.

SENKI nem mondja, hogy minden férfi ilyen, de amikor összehoz a balsors 30 ilyennel, általánosítás ide vagy oda, a 31.el már alapból bizalmatlan leszel.

Amúgy szerintem a pasik azt hiszik, hogy a nők is annyira szeretnék látni a nemi szervüket, mint amennyire ők szeretnék látni a nőkét.

2015. okt. 20. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!