Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes lányokat miért zavar, ha egy fiú kicsit elkényeztetett, a szülei nyakán él, nem dolgozik, amíg egyetemre jár?
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a családunknak jó anyagi helyzete van, sokat örököltünk, illetve szüleim jól keresnek. Én viszont még sosem dolgoztam, mindig megvolt mindenem, a szüleim eltartanak, azt is finanszírozzák ha étterembe, vagy utazni megyek stb., kissé talán el lettem kényeztetve. Több lány akivel kavartam, beszólt hogy én hogy képzelem, hogy huszonévesen még nem dolgoztam semmit ők meg már 18 éves koruk óta húzzák az igát.
Nem értem, mi bajuk van. Most amíg egyetemre járok minek dolgozzak, ha úgyis megvan mindenem? Ha végeztem és majd a szakmámban elhelyezkedem, akkor majd én is fogok dolgozni. Vagy most mit várnak tőlem, hogy menjek el pár ezer forintért a mekibe , vagy a tudom is én hova robotolni, csak azért mert ők szívnak, szívjak én is, vagy mi van?!
Azért zavarhatja őket, mert lehet, hogy vagy nem hasonló anyagi körülményekkel rendelkező családból jöttek, lehet, hogy ösztöndíjasok és mellette keményen kell dolgozniuk, vagy a szüleik hasonló anyagi helyzetben vannak mint te, de mégsem így állnak hozzá a dolgokhoz. Sőt ezen kívül még rengeteg hasonló tényező lehet.
Ha valaki jobb anyagi helyzetben van, attól még nem kell szégyellnie magát és elbujdosni, vagy beállni a gyárba sormunkára, hogy ne sértse meg mások érzékeny lelkecskéét. Ha így látod jónak, és a szüleid is, akkor így csináld. Ha meg nem találsz olyan lányt aki elfogadná ezt, akkor az ő baja, majd lesz más.
A kérdésed és alatta a kifejtésből ítélve teljesen jól látod magadat, és azt is, ahogy mások látnak téged, tehát jó az énképed, tisztában vagy önmagaddal.
Mások miatt pedig nem változtass, főleg olyanok miatt, akik még csak nem is ismernek.
Nekem is gazdag családom van,simán megtehetném,hogy ne dolgozzak egyetem mellett,mégis dolgozok. Egyrészt szeretem önállónak érezni magam,nem szeretek függeni senkitől sem :) Másrészt,mikor kikerülök az egyetemről,már azt is beleírhatom az önéletrajzomba,hogy 2-3 évet dolgoztam,ami órási előnyt fog jelenteni. Persze,itt megint csak kihasználhatnám a szüleimet,hogy ők majd betesznek valahova a kapcsolataik révén,de akkor szó szerint undorodnék magamtól. Nem mások sikerei által szeretnék előre jutni,és ugyanezt a mentalitást várom el a páromtól is,ugyanis szerintem egy pasiban az a vonzó,ha helyzetéhez mérten amennyire lehet,független,nem az,ha a szülei nyakán él. De ez a te életed,úgy éled,ahogy akarod :D
Egyébként nem csak a Mekiben lehet dolgozni. Én pl egy olyan nemzetközi cégnél vagyok,ahol az a dolgom,hogy adott pozíciókra keressek embereket és interjúztassam őket,ehhez felsőfokú angolt várnak el mert többnyire külföldieket kell. Így nem csak lébecolok a szabadidőmben,hanem tapasztalatot szerzek,ismeretségeket gyűjtök,gyakorlom a nyelvet és még jól is keresek vele:) És a hétvégéim még így is szabadok.
19N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!