Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak engem zavar, hogy (többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aladar12 kérdése:

Csak engem zavar, hogy (többi lent)?

Figyelt kérdés

Szóval itt vagyok 20-as éveim elején és egyre inkább azt veszem észre, hogy korosztályomban a lányok kapcsolatban vannak. Ami még nem is igazán lenne probléma. A probléma szerintem az, hogy olyan korúakkal vannak, akik majdnem az apjuk lehetne. Így a korosztályom vagy sokkal fiatalabbat kell keressen, akivel véleményen szerintem nem tud valóban komoly kapcsolatot létesíteni, vagy a másik irányba kell keressen, amit meg azért furcsa hazavinni és bemutatni a szülőknek.

Nektek mi a véleményetek erről?

2015. szept. 29. 20:25
 1/2 anonim válasza:
74%
Sztem azért vannak kisebb lányok akik érettek, bár nemtom neked mit jelent a kisebb. de azért nem lehetetlen egy korodbeli lányt felszedni. Igaz h nehzebb de nem lehetetlen :D és akik idős pasikkal járnak azok meg úgyis qrvák, tehát még jobban is jársz ha nem rájuk hajtasz
2015. szept. 29. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
65%
Rátapintottál a lényegre, a 20-as csajok pénzéhesebbje az egzisztenciával rendelkező(lakás,autó,pénz) 30-40-es pasikra fog menni. A többi beleértve még az átlag alattiakat is (szem és fültanúja voltam ennek már párszor) meg nyálcsorgatva vágyakozik a férfi modell alkatú szőke hercegekre fehér lovon. Köszönhető mindez a média agymosásának, kicsit ki lettek tolva azok a bizonyos feltételek a nőknél.
2015. szept. 29. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!