Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes lányokat miért zavar, ha egy fiú kicsit elkényeztetett, a szülei nyakán él, nem dolgozik, amíg egyetemre jár?
Szerencsésnek mondhatom magam, mert a családunknak jó anyagi helyzete van, sokat örököltünk, illetve szüleim jól keresnek. Én viszont még sosem dolgoztam, mindig megvolt mindenem, a szüleim eltartanak, azt is finanszírozzák ha étterembe, vagy utazni megyek stb., kissé talán el lettem kényeztetve. Több lány akivel kavartam, beszólt hogy én hogy képzelem, hogy huszonévesen még nem dolgoztam semmit ők meg már 18 éves koruk óta húzzák az igát.
Nem értem, mi bajuk van. Most amíg egyetemre járok minek dolgozzak, ha úgyis megvan mindenem? Ha végeztem és majd a szakmámban elhelyezkedem, akkor majd én is fogok dolgozni. Vagy most mit várnak tőlem, hogy menjek el pár ezer forintért a mekibe , vagy a tudom is én hova robotolni, csak azért mert ők szívnak, szívjak én is, vagy mi van?!
Nehogy már emiatt sírjál, a legtöbb lányt az zavarja, ha az iskola mellett valami alja munkát kell végezned,és nincs semmi szabadidőd hogy foglalkozzál vele,
nem beszélve arról hogy pénzed se, mert aki dolgozik suli mellett annak általában saját érdekekből kell a pénz, albi, tandíj stb...
Nem tudom, egyeseknek mi baja van velem, a szüleimtől kapott pénz egy jó részét pl. befektetem, és még többet csinálok belőle, ha meg elvégzem az egyetemet, akk. sztem jól fogok keresni, a sikeres jövőm szinte minden szempontból garantálva van.
Lehet hogy most menőbbek a már szülőktől elköltözött albérletben tengődő szar melót végző krapekok, de majd egy olyan 10 év múlva megnézem, hogy milyen jövőt épített abból a szar melóból.
Miből gondolod, hogy olyan könnyen el fogsz tudni helyezkedni jól kereső állásban? Piszok nagy a szórás, és ha nincs szerencséd, nem protekciózol vagy nem tudsz valami rendkívülit felmutatni, akkor akármilyen végzettséggel egyáltalán nem lesz egyszerű dolgod (mondom ezt úgy, hogy én olyat tanultam, amivel vannak nagyon jó fizetések is, csakhogy én szembe kellett, hogy nézzek azzal is, hogy a nőknek többet kell harcolni a szakmában, mint egy férfinak).
Nem kell egyébként albérletbe költözni feltétlenül, de a munka, az, hogy dolgozz, nem vonz? Még akár jó buli is lehet, új embereket ismerhetsz meg. Én soha nem csak a pénzért dolgoztam, és volt, aminek láttam aztán az eredményét is pl. boltokban, utcán, és jó volt, hogy jé, ezt mi csináltuk, ezzel mi dolgoztunk, lehet, hogy azt pont én raktam össze.
Az lehet a baj hogy mosogatólányokat szedel fel!
Próbálj meg az egyetemről felcsípni valakit!
Az egyetemen az évfolyamon az összes jó csajnak van már barátja.
Nem zárkózom el feltétlen a munkától , de úgy nem különösebben hoz lázba a dolog, hogy dolgozzak, elvagyok én anélkül is, nem különösebben rázna meg az sem, ha nem tudnék rögtön elhelyezkedni, a befektetésekből bőven megélek addig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!