Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért inkább a férfiak sírnak itt?
#29 Te mégis hol élsz?
"Ha egy lány otthagyja a barátját egy másik srácért:"hát a lányok ilyenek" meg "biztos szar volt a sráccal" --------->> "büdös r_banc"
Ha egy srác otthagyja a lányt egy másikért: egy utolsó féreg és szegény lány. --------->> "megváltoztak az érzései" vagy "a lány nem is olyan volt, amilyennek mutatta magát"
Ha egy lány kikosaraz egy srácot: természetes, nem fog minden nyomorékkal összejönni. --------->> "felszínes, válogatós ringyó, akinek csak a leghelyesebb pénzes bunkók kellenek"
Ha egy srác kikosaraz egy lányt: mekkora szemétláda hogy esélyt sem ad, meg válogat mert persze neki csak a nagy csöcsű bombanők kellenek. --------->> "ki szeretné élni magát, ezért még nem akar kapcsolatot"
Ha egy lány megcsalja a másikat: biztos megváltoztak az érzései meg nem nyújtott sokat a srác. --------->> "büdös r_banc"
Ha egy srác csalja meg a másikat: egy utolsó féreg. --------->> "az ösztöneire hallgatott", "nem kapta meg a barátnőjétől, pedig JOGA van hozzá"
29 nagyon jól megírta!
Ha 20on évesen nem valami csúcsvállalkozó a fater aki képes aládrakni több millás autót, meg egy bankkártyát ami tele van pénzzel amiből lesz jo megjelenés meg étterem meg egyéb ami a csajoknak kell stb..
Szóval ha nem ilyen alfa pénzes hím vagy akkor nehéz a dolgod a 20+ korosztályban. Mert ezek mindezt a 30 fasziknal keresik akiknek már életkorilag megvan mindez megy egy jó állás amiből jön a pénz.
Nem is kell kigyúrt mediterrán macsónak lenni.
Te egyetemre jársz?
Legalább ne kamuznál!😩
#34, az általad említett nők harmincasként csicskulhatnak majd a háztartással meg a gyerekekkel, emellett meló, hacsak nem keres kivételen jól a "pacák". Lelépniük nehéz lesz, új párt találniuk pedig szinte lehetetlen.
Eddigi életem során az átlagnál kevesebb sikerem volt a nőknél, de még így is összeteszem a két kezem, hogy férfinak születtem.
Gimibe jártam 2007 körül és járt oda egy 12. srác aki bűnronda volt, tejfelszőke,kövér, beképzelt, újgazdag valaki.. De hát a fater odaadta neki a 6 éves Saab kocsiját mert vett magának egy újabbat és a srác evvel járt suliba.
A csajok meg futottak utána ahogy csak tudtak mert hát ilyen alfa himet nem akarnak elszalasztani....... 16-17 éves kislányok... Ne beszéljünk már akkor a tapasztaltabb 20+ korosztalyrol..
Kérdező.
A nők egy külön állatfaj...
Leírom a saját példám.
Mindig is nagydarab fickó voltam de nem ez az izmosan nagydarab.Egyetemen 1 lány sem szólt hozzám.De tényleg nem volt barátnőm azvegyetem alatt!!Szüleimmel laktam,busszal jártam ,nem volt drága ruhám,nem tudtam elmenni bulizni mert arra sem volt pénzem és mint írtam nem voltam egy adonisz sem.
Lediplomáztam és egy elég jó munkahelyen kaptam állást.Megismertem egy új sportot amit nagyon megszerettem.
Most úgy állok,hogy egy pár centivel a derekam vékonyabb a karom pedig vastagabb.
Anyagilag elég jól állok,van saját autóm+lakásom,jól öltözködöm.
És mit ad Isten?????A nők imádnak :)
Most MSC képzésre járok és sok nő van akit még anno alapszakos koromban ismertem meg.Nagyon sok közülök olyanok akik anno levegőnek néztek.Most oda meg vissza vannak értem....Én meg már csak azért is sz..ok rájuk.És elmondani nem tudom mennyire jó érzés :)
Remélem érted mit akarok mondani kérdező.
A férfiaknak ma sajnos elég nehéz a dolguk főleg a 20-25 korosztályban lévőknek.
Legyél álompasi,legyen minimum egy audid és hétvégente szórd a pénzt a buliban...
Ezért nem foglalkozok én a mai jánykák nagy részével..
27/F
Egyszerű: a nő először magában keresi a problémát, a férfi pedig a nőben.
(Ha olyan marha könnyű lenne a nőknek, nem lenne annyi önbizalom hiányos/ testképzavaros nő.
Nem véletlen, hogy az anorexia és a bulimia is első sorban női dolog.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!