Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért inkább a férfiak sírnak itt?
" ez a beszűkült látókörű, megkeseredett nőgyűlölő férfiak játszótere, a nők nem itt fognak sírásba kezdeni."
Meg az ordító femináciké. :D
A férfiak vizuális típusúak így sokkal jobban válogatnak külsőre.."
Mellékattintottál, ez nem a humor rovat :)"
-->Pedig ez tényleg így van.
Miért van úgy?Mert olvastátok a blikkben?
Hagyjátok már a hülyeségeteket,átmentek már tudományos dolgokba.-.-
Mert egy nő nyugodtan panaszkodhat szinte bárkinek, mindenki megértő lesz vele, hisz a szegény törékeny női lelke...
De egy férfitól elvárt, hogy minden helyzetbe áradjon belőle a magabiztosság, a határozottság, és az erő! (Tehát ha panaszkodni akarsz, marad egy anonim oldal)
Volt már olyan, hogy olyan szarul éreztem magam valami miatt, legszívesebben elbújtam volna a világ elől, de mikor egy kollégám cukkolni kezdet vele, elkellet játszanom, hogy le se szarom, mert hát ÉN VAGYOK ITT A JANI... Ha nem így tettem volna, és elpanaszoltam volna, hogy mennyire letört vagyok e miatt, és nem hiányzik, hogy még piszkáljanak is vele, akkor még egy évig hallgathattam volna, milyen egy rinyálós kis homokos vagyok!
Hát azért az tény, hogy a legtöbb férfinak fontos a külső, és ezt pasiként mondom. Csak a nagyon elkeseredettek azok, akik beérik számukra külsőre nem vonzó partnerrel.
Sem én, sem a barátaim nem voltunk soha azok a tipikus menőcsávók, mégsem süllyedtünk soha a "mindegy, csak legyen már valaki" szintre.
"21, annyit mondok, hogy sok nőgyűlölőt látok, és már femináci is lettem?"
Sokszor szórakozok itt a gyk-n, és tudom, hogy hemzsegnek a feminácik is ugyanúgy. :)
Nah had írjak le én is egy-két dolgot.
Az én észrevételem szerint a legnagyobb baj azzal van, hogy a 20as éveit koptató srácok vannak a legnagyobb sz@rban. A 16-20 év közötti csajoknak (tisztelet a kivételnek) mind az ilyen vele egykorú "nagymenő" címeres tahó ocsmány állatok kellenek, a 20+ csajoknak meg az ilyen 30 éves korosodó faszik mert már van munkájuk, pénzük, kocsijuk ecetera. A kettő közötti korosztály meg bekaphatja. És mielőtt felháborodnak a kedves hölgyek, tisztelet a kivételnek de én ezt látom az ismerőseim nagy részén.
Ami engem illet. Átlagos srác vagyok, nem vagyok sz@rrágyúrva, de nem vagyok "mackós" sem, nincs dzsonidepp pofám de azért egy rondaság sem vagyok. Egyetemre járok, tehát nem vagyok egy tanulatlan seggarc sem, nem sajnáltatom magam hanem határozottan életem az életem és küzdök a céljaimért. Szeretem élni az életem, van egy metál bandám, járok ide oda, és egy kiegyensúlyozott életet élek. Nehéz velem összeveszni, és olyan a gondolkodásmódom is, hogy tiszteletben tartom a másik érzéseit és személyét. Soha nem csaltam meg senkit és nem is lenne hozzá gyomrom.
Van bnőm? Nincs. Lúzer vagyok? Nem, messze lőttél barátom. Félek kezdeményezni? Nem, össze tudom szedni a golyókat a lábam között és oda merek állni a lány elé. Ajtóstól rontok a házba? Azzal hogy első lépésként szeretném megismerni? Nem hiszem.
Mégis állandóan megkapom ezt a "jaj de aranyos vagy, tuti fogsz találni vkit és és jobbat aki megérdemel, meg szerencsés lesz a lány meg bla bla bla..." .... ugyan már... Ha annyira főnyeremény vagyok akkor miért magának akarja a főnyereményt?
Am meg a másik észrevétel:
Ha egy lány otthagyja a barátját egy másik srácért:"hát a lányok ilyenek" meg "biztos szar volt a sráccal"
Ha egy srác otthagyja a lányt egy másikért: egy utolsó féreg és szegény lány.
Ha egy lány kikosaraz egy srácot: természetes, nem fog minden nyomorékkal összejönni.
Ha egy srác kikosaraz egy lányt: mekkora szemétláda hogy esélyt sem ad, meg válogat mert persze neki csak a nagy csöcsű bombanők kellenek.
Ha egy lány megcsalja a másikat: biztos megváltoztak az érzései meg nem nyújtott sokat a srác.
Ha egy srác csalja meg a másikat: egy utolsó féreg.
Erről ennyit. Csókolom. BÚÉK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!