Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért inkább a férfiak sírnak itt?
Figyelt kérdés
Nőket alig látok sírni, hogy ronda vagyok, egy pasinak sem kellek stb, Miért ilyen hisztisek itt a férfiak?2015. okt. 18. 20:51
1/40 anonim válasza:
Mert a nők akkor is találnak pasit, ha rondák.
2/40 A kérdező kommentje:
1. Ez nagyon nem igaz..............
2015. okt. 18. 20:53
3/40 anonim válasza:
Mert ez a helyzet manapság,a nők vannak fölényben.
4/40 A kérdező kommentje:
A férfiak vizuális típusúak így sokkal jobban válogatnak külsőre..
2015. okt. 18. 20:53
6/40 anonim válasza:
"A férfiak vizuális típusúak így sokkal jobban válogatnak külsőre.."
Mellékattintottál, ez nem a humor rovat :)
7/40 A kérdező kommentje:
Én férfi vagyok és a barátaim is férfiak és fontos a külső, egy pasinak fontosabb a külső, max a lúzereknek nem....
2015. okt. 18. 20:58
8/40 anonim válasza:
mert a legrondább nőt is dugványozzák ellentétben 1 ocsmány férfi csak dughagymát tud dugványozni tavaszal a kertbe...... és mi nem válogatunk nem problémázunk azon hogy ki milyen magas pl...
9/40 anonim válasza:
És mi van, ha sokszor a srácok lejáratása a cél itt? Épp ahogy rengetegen nőnek adják ki magukat, sokan lányként srácnak is kiadhatják magukat a kérdéseknél. Lehet, hogy fele ennyi kérdés sincs, ami valóban rinya. :D
10/40 anonim válasza:
A férfiak online aktivitása nagyobb, különösen igaz ez a fórumokra.
Amúgy, ha nő lennék, nekem se lenne kedvem lenne itt sírni.
"Felszínes vagy", "alacsonyabbra kéne tenni a lécet", "nem veszed észre a normális pasikat", stb. - csupa ilyen válasz érkezik, ha egyszer-egyszer egy nő is bevallja, hogy nehéz párt találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!