Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak inkább a férfiak jobban párkapcsolatokat?
A férfiak állandóan jönnek, hogy van kedved ismerkedni, van kedved jobban megismerni stb, nagyon rajta vannak az ügyön :)
A nők meg épp az ellenkezője, nem akarok most kapcsolatot, csak beszélgetek inkább, most jó egyedül, majd ha sors úgy hozza akkor lesz valakim, tehát úgy nem akarják a kapcsolatokat, mint a férfiak
Szerintem a nők is akarnak kapcsolatot... viszont ez a "jó most egyedül", "nem akarok most kapcsolatot", stb... csak süket duma, amit az olyanoknak mondanak, akik nem jönnek be nekik.
Nem egyszer volt már ilyen, hogy nekem ezt mondták, két hét múlva meg már egy izompacsirtával jártak (körülbelül akkor ismerték meg egymást).
"Szerintem a nők is akarnak kapcsolatot... viszont ez a "jó most egyedül", "nem akarok most kapcsolatot", stb... csak süket duma, amit az olyanoknak mondanak, akik nem jönnek be nekik."
Nagyon sokszor mondják úgy hogy még nem is láttak rólam képet interneten
Mindkét nemben van ilyen is, olyan is.
Hozzáteszem, én nagyon sokáig így voltam, hogy nem akartam MINDENÁRON kapcsolatot, csak beszélgettem, ismerkedtem, jól megvoltam egyedül is.
Aztán jött valaki, akivel úgy éreztem, hogy nem kell kompromisszumokat kötni, hanem tényleg összeillünk, és vele kapcsolatba kezdtem.
Míg sok férfinél azt éreztem, hogy "mindegy, csak legyen valaki" alapon keresnek kapcsolatot.
Tehát én a magam részéről akartam kapcsolatot, csak nem akármilyet és nem akárkivel! Inkább kivártam a megfelelő (számomra közel tökéletes) személyt, és nem ugrottam bele olyasmibe, amivel kapcsolatban kétségeim voltak.
A nőknek tizedannyira se fontos a szex mint a férfiaknak szóval vígan elvannak évekig is nélküle.
Amikor bekattan nekik hogy gyerek az bizony kell ,akkor persze kerítenek gyorsba egy balekot, aztán onnantól már csak a gyerek,több gyerek számít az elkövetkező 20-30 évükre.Utána meg már jön a libidótemető klimax utáni kor,akkor meg végképp nem kell férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!