Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt folyton írják, hogy akiknél kezdeményeznek, azok a nők sosem adnak esélyt, mert csúnyák, ők valóban meg akarnák kapni azokat a lányokat?
Ha össze jönne velük egy olyan lány, aki semennyire nem vonzódik hozzájuk, az a srácnak is kellemetlen lenne szerintem, mert érezné a lányon, hogy csak ímmel-ámmal van benne a kapcsolatban, és a szexet sem élvezi...
Majd jön olyan nő, akinek ők is tetszeni fognak. Én legalábbis sosem törtem le, ha egy pasinak nem én kellettem.
Nem, csak viccből próbálkozunk náluk, hogy aztán ajvékolhassunk a GYK-n, tudod ez nekünk annyira de annyira jó...
Ha a lány nem vonzódik hozzájuk,akkor össze se jön velük, itt a grimbusz. Miért is tenné, amikor mindig talál nagyobb halat? Még ha össze is jönne a sráccal, visszadobná egyből a nagy fogás után.
"Majd jön olyan nő, akinek ők is tetszeni fognak."
Na ez a téveszme
Szerintem igazad van. Amit leírtál az olyan lehet, mint az előző kapcsolatom a vége felé, amikor már halódott. Már puszit sem nagyon akart adni és a szex egy gyötrelem volt.
Inkább választom a magányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!