Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok,2 éve nem volt senkim. Emiatt bántanak az osztálytársaim. Tényleg ilyen szörnyű?
Ne aggódj, te vagy a normális.
A hiba az ő készülékükben van...
2 éve nem volt párkapcsolatod?
Hm.
Szép.
Micsoda katasztrófa!?
Ne viccelj,nincs semmi gond.
Majd,ha úgy érzed találtál egy normális srácot, összejössz vele.
Ne foglalkozz az idiótákkal.
Mit foglalkozol te azzal, hogy a többiek mit mondanak rólad?
CSAK magadnak felelj meg, másnak ne, mivel nem tudsz mindenkinek megfelelni!
Egyébként nem szörnyű, csak nincs elég bátorságod beolvasni nekik, hogy szálljanak már le végre rólad, és törődjenek a saját életükkel!
#5-ös igazi paraszt vagy. 18 éves a lány, te meg elküldöd a francba. Nem tudom, te hány éves lehetsz, de papíron már felnőtt, még ha esetleg néhányan úgy gondoljátok, hogy kevésbé érett. Ki vagy te, hogy itt osztod a frankót? Ez a baja az országunknak, hogy a magyar a magyart támadja, a külföldi a magyart támadja a cigány a magyart támadja, de ki senki nem áll érte. Mit csodálkoztok akkor, hogy ha megtámadnak egy idős nénit az utcán senki nem védi meg?
A lánynak pedig üzenném, hogy ne aggódjon, azok akik most bántják, azok lesznek rád a legirigyebbek, mert neked lesz először normális kapcsolatod és neked lesz először babád és férjed, míg ők 10 év múlva is azon fognak sírni, hogy ez is csak kihasznált, ennek is csak arra kellettem, ez aki jött se volt jóképű, mert azok már foglaltak. Sok szerencsét, nincs hova rohannod és ha 18 éves vagy valószínűleg 1.5 évnél többet nem kell velük eltöltened. 19F
20 éves lány vagoyk és nem volt senkim :D és élek. nem érzem azt h bármit is vesztettem volna vele. ráérek még, és kit zavar az h egyedül vagyok. mondjuk engem senki nem szekált :D sok fiúbarátom van így egyedül se érzem magam
szüval ne pánikolj majd jön vki .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!