Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez akkor olyan, mint a lutri? 22l
Tetszik egy srác. Én is neki, DE!
Sajnos nem tudom, hogy egy vagyok a sok közül számára, aki bejön neki, vagy egy a sok közül, aki jobban bejön neki, mint a többi lány és szeretne is akár valamit?
Na ezt így ismeretlenül hogy lehet kiszűrni?
Csupán néha összefutunk az utcán és kész. Röpke 1 perc alatt hogyan tudnák valamit leszűrni? Nézni szokott...de akkor inkább, ha közelebb állok hozzá. Pl. amikor elsétálok mellette, rám tapad a tekintete, hosszabban néz. Ha messzebb vagyok, állok tőle valahol, csak köszön és kész. De ez csak olyan...:/ Lehet minden lányt nézeget....
Adna valaki valami tippet, hogy mire figyeljek?
Kezdeményeznék, de valami kis alap kellene...
Fiúk-férfiak. Segítsetek!
#13: Aha, tehát félsz attól is, hogy esetleg beégsz nála, mert naivságból mindent félreértelmeztél, de félsz attól is, hogy elszalasztod életed lehetőségét. Hát mérlegelj! Beáldozod a büszkeséged egy férfiért, vagy beáldozol egy férfit a büszkeségedért.
#14: Előttem meg az lebeg, hogy egy nő mindent megtesz azért, hogy valamit/valakit megszerezzen. 1:1 az állás.
Ne mindig várd egy pasitól, hogy lépjen. :) Néha én sem merek kezdeményezni, főleg ha nagyon csinosnak találom a lányt. Akkor lefagyok, nem tudom megszólítani. De van amikor meg simán megy elsőre.
Lehet nem mutatja, de félénkebb típus. Ne támadd le elsőre, csak beszélgess vele, barátkozzatok, a többi úgyis alakul utána. :) Ha kap egy kis önbizalomlöketet, utána átveszi az irányítást úgyis. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!