Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most ez akkor olyan, mint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ez akkor olyan, mint a lutri? 22l

Figyelt kérdés

Tetszik egy srác. Én is neki, DE!

Sajnos nem tudom, hogy egy vagyok a sok közül számára, aki bejön neki, vagy egy a sok közül, aki jobban bejön neki, mint a többi lány és szeretne is akár valamit?

Na ezt így ismeretlenül hogy lehet kiszűrni?

Csupán néha összefutunk az utcán és kész. Röpke 1 perc alatt hogyan tudnák valamit leszűrni? Nézni szokott...de akkor inkább, ha közelebb állok hozzá. Pl. amikor elsétálok mellette, rám tapad a tekintete, hosszabban néz. Ha messzebb vagyok, állok tőle valahol, csak köszön és kész. De ez csak olyan...:/ Lehet minden lányt nézeget....

Adna valaki valami tippet, hogy mire figyeljek?

Kezdeményeznék, de valami kis alap kellene...

Fiúk-férfiak. Segítsetek!

2015. okt. 13. 19:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
A 21. században az emberi kommunikáció még mindig díjnyertes, és eredményes. Gondolom ismeretlen dolog ez a mai legtöbb fiatalnak. Na nem, mintha én öreglennék. De a hajam feláll, ha ilyen kérdéseket olvasok. Ez nem tészta, hogy le kell szűrni bármit is. Oda kell szambázni, el kell mondani, hogy mi a helyzet, és szóból ért az ember. Ennyire nehéz dolog ez. :) Nők...
2015. okt. 13. 19:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem akarom se őt, se magamat kellemetlen helyzetbe hozni. Sajna jelenleg nincs alkalmam valami indokkal odaszambázni hozzá, pedig ha lenne megtenném.
2015. okt. 13. 19:07
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"Tetszik egy srác. Én is neki,"

"Csupán néha összefutunk az utcán és kész."

Öhmmm...

Honnan tudod, hogy tetszel neki, ha 1 percig látod összvissz? Nem lehet, hogy csak te értékeled túl magadag és hiszed azt te automatikusan tetszel mindenkinek, aki rád néz?

"amikor elsétálok mellette, rám tapad a tekintete," - a legtöbb ember reflexből odanéz a látóterének a perifériáján történő dolgokra.

"Adna valaki valami tippet, hogy mire figyeljek? " - kezdetnek az is megteszi, ha nem kombinálod túl a legegyszerűbb emberi interakciókat.

No offense, de azért az szépen leminősít valakit, ha ilyeneken agyal 22 évesen. Egy 13 évestől még oké, nagy jó indulattal egy 15 évestől is, de egy huszonévestől...

2015. okt. 13. 19:08
 4/16 anonim ***** válasza:

magadat*

Oké, legközelebb nem gépelek bal kézzel.

2015. okt. 13. 19:09
 5/16 A kérdező kommentje:
Akkor átfogalmazom: Tudom, hogy tetszem neki, csak azt nem, hogy csupán annyira, mint a többi, értem ezalatt a számára tetszetős külsejű lányokat/nőket, vagy jobban?
2015. okt. 13. 19:12
 6/16 anonim ***** válasza:
menjél oda hozzá
2015. okt. 13. 19:13
 7/16 anonim ***** válasza:
69%
Lutri:D:D:D: istenem :D "Ez nem tészta, hogy le kell szűrni bármit is." :DDDDDD
2015. okt. 13. 19:14
 8/16 A kérdező kommentje:

Mégis hogyan? Mint valami útonálló? :D

Nem vagyok se pasizós, kezdeményezni meg sosem kezdeményeztem... Ugyan mit mondhatnék neki, ha elé állok?

2015. okt. 13. 19:15
 9/16 anonim ***** válasza:
Hogyan tetszenél neki jobban,mint a többi lány,ha soha nem beszélgetettek? :O
2015. okt. 13. 19:23
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

"Szia, meg tudnád mondani mennyi az idő?; Szia! Meg tudnád mondani honnan megy az x számú busz?; Szia, nem tudnád felváltani nekem ezt a pénzt?"

És még csak nem is erőlködtem ezen. :D

Abba csak belebolondulsz, ha ezen rágódsz, h vajon tetszel-e neki, vagy csak egy átlagos rajongás, mint a többi lány felé. Kommunikáljatok, csak azzal tudod eldönteni.

Különben is, olyan nincs, h egy nőért jobban odavan, másikért kevésbé, mikor csak látásból ismeri mondjuk őket. Ismerkedni kell, akkor alakulnak ki érzelmek.

Kezdeményezz te, ha ő nem mer. Légy férfi... vagy nő. :D

29F

2015. okt. 13. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!