Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért döntött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért döntött így? Most vajon boldog?

Figyelt kérdés

25 voltam,megismertem egy 35 éves nőt. Korrektül elmondtam neki,hogy SOHA nem veszem el és SOHA nem kell gyermek. Mondtam,hogy lakjon nálam és legyünk együtt,mert szeretem. Ekkor nekem már volt egy igen jó állásom és karrier lehetőségem,tehát az anyagiak sem jelentettek volna gondot.

Erre ő elhagyott és összeállt egy 40-es palival. Lett gyerek és házasság...majd 1 év együttlét után verések,piálás és válás.

Jelenleg a szüleinél lakik vidéken,gyerekkel,falun,közel 40 évesen esélye sincs pasit találni,pedig még mindig pompás alakja és csinos arca van.

Megérte neki?

2015. okt. 13. 17:18
 1/8 A kérdező kommentje:
A pali verte és a pali piált,nem ő.
2015. okt. 13. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha gyereket akart mindenképp akkor lehet megérte, de ezt Ő tudná megmondani hogy megérte e neki.
2015. okt. 13. 17:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Azért azt ne hidd, hogy 40 évesen, gyerekkel nem lehet társat találni. Nekem is sikerült...
2015. okt. 13. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

Te most vagy nagyon naiv vagy, vagy csak egy troll, a te érdekedben remélem, hogy az előbbi.

Először is tisztában kéne lenni a nők életkori igényeivel. Szerinted mit akarhat egy 35 éves nő, aki már kiélte és szétdugatta magát a fiatal évei alatt? Nem, nem egy tálca négercsókot... Gyereket. A nőiség kiéléséhez sokaknak kell az anya és feleség szerep is. hisz mi más lenne a nőiség legszéleskörűbben vallott non-plusz ultrája, mint az anyaság? Ő már túl van azokon az éveken, amikben most vagy és amik előtted vannak, ő már nem igényli az alkalmi kapcsolatokat és a másnapos hétvégi reggeleket. Ahogy az előbb is írtam, ő már kitombolta magát és úgy döntött ideje lenne megállapodni és mivel elég hangosan ketyeg a biológiai órája, ezért minél hamarabb szeretne gyereket, még mielőtt belehalhatna egy szülésbe a gyerekkel együtt. Te kerek perec kijelentetted, hogy a fa$zod végére se hiányzik egy gyerek, ergo elvetted tőle a lehetőséget, hogy kiélje az anyaságát, azaz a mostani életcéljától fosztottad meg.

5/8 anonim ***** válasza:

utóbbi*

20 óra ébrenlét után nem mindig figyelek oda a gépelésre.

6/8 anonim ***** válasza:
73%

Mert sok nő vágya az anyaság/házasság.

Én is elhagytalak volna, ha te nem szeretnél gyereket.

esélye pedig van új párra.

2015. okt. 13. 18:09
 7/8 anonim ***** válasza:
63%

Lehet, nem alakultak jól a dolgai, de azt jól tette, hogy nem veled maradt. Azt állítod hogy szereted, de soha nem veszed el és soha nem teszed anyává. Ez esetben azt kell mondjam: nem szereted. Szexuálisan vonzódsz hozzá, lehet hogy oda is vagy érted, de nem szereted. Hiszem ezzel az ultimátummal bármikor kiteszed az életedből, mondván: én nem ígértem semmi komolyat. Te ugyanúgy használtad volna minta a másik, csak te nem verted volna.

De csak addig kellett volna, amíg elég fiatalos, amíg megvan a pompás alakja és elég csinos az arca, aztán kuka. Szégyelld magad, remélem a nő talál magának társat egy normális férfi személyében aki valóban szereti és vele akar megöregedni.

2015. okt. 13. 18:38
 8/8 anonim ***** válasza:
17%
A gyerekcsinálásnak nincs köze a dologhoz, a 40-es farok valószínűleg sokkal dögösebb arcú volt még ennyi idősen is, így nem csoda, hogy a nőben feltámadt a remény, hogy hajlott kora ellenére még utoljára megfarkaltatja magát egy macsóval. A gyerek csak melléktermék, a lényeg, hogy a lotyó még élvezkedhetett pár hónapig.
2015. okt. 13. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!