Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják azt a lányok, hogy a személyiség jobban számít, amikor 100%-ban a külsőre mennek?
miért gondolják az idióta pasik, hogy ez így van?
22F
Mert azt mondja neki nem számít milyen izmos a pasi, de miután megmutatom hogy nézek ki csak húzza a száját, hogy eddzek többet. Pedig azt állítja, hogy ő normális csaj.
kérdező, mert te kifogtál egy ilyet attól függetlenül nem minden lány ilyen...
én pl neten ismerkedtem, szándékosan hátrányos képpel...nem vagyok izmos, átlagos arcom van és mégis összejött :)
nem a lányok hibája, hogy te egy idióta p1cs4t találtál meg...gondolom te magadból indulsz ki és a külsőre mész, ilyen ostoba cicababákat keresel a normális lányok helyett...persze mindenki normálisnak mondja magát, de nem az a normális aki annak vallja magát, hanem akit a környezete annak vall...
keress te is a belső alapján ne a külsőt nézd és akkor meg fogod találni amit keresel...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!