Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró ok, ha egy lánynak nehéz természete van?
Ha olyan szinten, hogy megszokta, hogy körberajongják a külseje meg a személyisége miatt, és emiatt ugyan nem nagyképű és beképzelt, de kicsit büszke, pimasz és kötekedő.
Ha amugy intelligens, művelt és jó humorú nőről van szó titokzatos kisugárzással és kislányos bájjal.
Nem ha nem feledkezik meg magarol ea tud merteket tartani. Ha tudja mikor viccesek es mikor bantoak a szavai es ha kepes meghuzni magat amikor Kell. En is ilyen vagyok csak nem rahkngtak korbe, buszke vagyok csipkelodos es szarkasztikus no meg kegyetlenul oszinte szoval nem epp a legmenobb akit eltudsz kepzelni :D
18/L
Rühellem az ilyeneket, férfiakból is.
Elvárják, hogy mindenki térde boruljon előttük, mindezt úgy, hogy emellett nulla a teljesítményük.
"ugyan nem nagyképű és beképzelt, de kicsit büszke, pimasz és kötekedő."
Ez ugyanolyan ellentmondás, mint a "nem iszok, nem dohányzom, de egy jó konyak mellé mindig elszívok egy kubai szivart". Arról meg, hogy ki mennyire intelligens nem igazán lehet eldönteni egy beszélgetés nélkül, de felteszem ez esetben szintén csak egy beképzelt pi€sáról van szó, akiről egész életében csak jót mondtak és már ő maga is elhitte az a mesét, hogy ő valóban okos és kedves.
Nekem mondták már, hogy nehéz eset vagyok, de nem ilyen értelemben. Ettől függetlenül mindegyik, aki megjegyezte, belém volt esve, szóval...
Egyébként szerintem csak annak probléma, ha egészséges önbizalmad van, aki nem szereti a magabiztos nőket, azokért meg nem kár..
Egészséges önbizalom? :D Képzelem..
Körberajongás az biztos ide tartozik, meg a nagyképűség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!