Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen lenézendö, ha egy nö átlag munkát végez?
Kávézóban vagyok pultos lány külföldön. Nem azért, mert süt belölem a sötétség, hanem mert olyan mélyre születtem, hogy félbe kellett hagynom az egyetemet, mert a szüleim nem tudták fizetni a kollégiumot. Határon túlon nincsenek ám diákszövetkezetek, ha magyar vagy, felnöttként nem kapsz munkát, nemhogy gyerekként, így éheztem, és fenyegetett a hajléktalanság.
Ezután mentem ki külföldre, ahol az elsö évet szintén végigéheztem és fagyoskodtam. Most van munkám, ès mivel itt nem ingyenes a továbbtanulás, a tandíjamra gyüjtök.
Több nyelven beszélek, de ezzel nem találok munkát, mert inkább olyanokat keresnek, akiknek az anyanyelve az adott nyelv, nem C1-je, vagy B2-je van belöle.
Mégis azt veszem észre, hogy az itt válaszolók mind lenéznek, mert hogy kinek kéne olyan nö, aki nem társ, hanem kolonc, és lemaradt a szellemi fejlödésben, mert 8 általánossal végezhetö munkát csinál.
Meg hogy az ilyenek mind koszosak, ápolatlanol, cigiznek, ès buták.
Meg hogy egy diplomás nö, egy mérnöknö, vagy egy mentöorvos már partner.
Jártam egyetemre, és több arrafelé a sötét alak, akik isznak, cigiznek, ès ápolatlanok, mint az ember gondolná
Akkor miért?
És csak cirka minimum 80 ezer per félév + rezsi! Igazán olcsó, jó lehetőség még a szegényebb családok fattyainak is! Hurray!
"És csak cirka minimum 80 ezer per félév + rezsi! Igazán olcsó, jó lehetőség még a szegényebb családok fattyainak is! Hurray!"
Én egy fillért nem fizettem az egyetememért, pedig nem büfészakra jártam. A kollégium is összességében kijött az ösztöndíjból, rezsi nem is volt. Magyarul marad a kaja, meg a könyvek, amit ki kell fizetni, nyáron lehet viszont dolgozni, ha rászorul az ember meg hétvégén is. De akinek ehhez nincs kedve annak ott a diákhitel. Aki ma akar tanulni az tud.
Ismét egy "hur durr dicsérjetek meg, mert dolgozó nő vagyok wuff puff" kérdés. Jól van, legyen hát, kielégítem a vágyaidat és ajnározlak egy kicsit.
khmm...
Nagyon ügyes vagy, csak gratulálni tudok ahhoz, hogy ilyen önálló és talpraesett vagy.
...
Na, jóllakott az egód?
"Szerintem a munka sohasem szégyen."
Köszönjük eme rendkívül eredeti, frappáns és önálló gondolatot! :-D
Szerintem egyáltalán nem lenézendő, de én is tapasztaltam hogyan gondolkodnak erről.
Voltam külföldön, és szerintem itthon nem is gondolják mennyi magyar van aki takarít, vagy étteremben dolgozik. Valószínűleg azért mert itthon nincs annyi kereset a bejárónőkre vagy babysitterekre, de más országokban pedig van, nagyon is.
és ezek is ugyanolyan munkahelyek, ugyanúgy van rajtuk felelősség és el kell végezni az adott feladatukat.
véleményem szerint ez nem olyan dolog amin lehetne problémázni, mindenknek a saját élete, és mindenki maga dönti el mit csinál. Másoknak nem túl sok köze van ehhez.
én most külföldön tanulok, és diákmunkában valószínű hogy én is pultos leszek.
Én egyetemista vagyok és nyáron pultosként dolgoztam. Szintén azt tapasztaltam, hogy nagyon lenézik a fizikai munkásokat a férfiak.
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!