Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jóképűnek, valamennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképűnek, valamennyire izmosnak, stílusosnak és tehetősnek kell lenni manapság ha barátnőt akar az ember?

Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 15:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
43%

"Ha valaki akar önálló lenni, akkor az lesz."

Ez nem teljesen így van. Vannak olyan egyetemi képzések, amik mellett lehet dolgozni, de a legkeményebb képzések mellett nem lehet. Én idén végeztem egyetemen 25 évesen, az évfolyamomon SENKI nem volt aki képes volt egyszerre tanulni és dolgozni. Mert a szak erre nem igazán ad lehetőséget, maximum nyáron tudsz dolgozni, de akkor meg gyakorlat van, persze fizetés nélküli. Hogyan tartod így el magad? Sehogy, vagy a szüleidre vagy utalva, vagy veszel fel hitelt.

Mondjuk valóban igaz az, hogy a nőket nem érdekli honnan van vagyonod, házad stb. csak legyen, különben nem vagy ember, és nem vagy férfi, hiába építgeted a jövődet a legszínvonalasabb képzéseken, hogy mindent meg tudj adni a leendő családodnak.

2015. okt. 10. 19:22
 22/32 anonim ***** válasza:
51%

18: a te szövegértésed meg duplán elégtelen, mert én meg nem azt nézem le akinek nincs lakása, én annyit mondtam, hogy harminc fölött már illik azért legalább albérletben lakni, ha nem is állandóan, de azért megnyugtató, ha egy férfi tud magáról gondoskodni. Tehát sehol sem írtam azt, hogy én a huszonévesektől elvárok egy saját házat. Nő létemre én sosem kerestem olyat aki anyagilag jobban áll nálam, de úgy gondolom, annyit ami nekem is van elvárhatok és az nem is olyan sok :-)

Tehát nem akarom magam eltartatni és mégis felületes liba vagyok...értem.

2015. okt. 10. 19:43
 23/32 anonim ***** válasza:
66%
ma 19:22 Nem igazán sikerült megragadnod a hozzászólásom lényegét. Úgy tűnik ezt nem tanították az elit szakon. :D
2015. okt. 10. 20:37
 24/32 anonim ***** válasza:
44%

A pontozásokat elnézve pocsék a meccs állása: intelligens, normális de a tiédtől eltérő vélemények: 0%

Nőgyűlölő fröcsögés olvasni nem tudó egyénektől: 100%

Ennél már csak a parlamenti választási eredmények voltak elkeserítőbbek.

2015. okt. 10. 20:50
 25/32 anonim ***** válasza:
14-es.:annyira örülnék neki,ha nem mondanál az általam vallott dolgokról ilyen véleményt,mert képzeld,sosem volt gazdag pasim,de még azt se mondanám hogy bármelyik is modell kinézetű lett volna.
2015. okt. 10. 21:56
 26/32 anonim ***** válasza:
39%
"Milyen ciki már feljárni az anyjához a kétszobás panelba szexelni." Miből gondolod, hogy minden ember egy kétszobás panelban éli az életét? Soha életemben nem laktam ilyen helyen és a szüleim sem, pedig nem vet fel minket nagyon a pénz. Nem értem miért lenne ciki hazamenni egy csajjal egy kertesházba, ahol esetleg a szüleid is laknak: 200+ m2-en szerintem bőven elfér mindenki.
2015. okt. 10. 23:59
 27/32 anonim ***** válasza:
55%

"Nem igazán sikerült megragadnod a hozzászólásom lényegét. Úgy tűnik ezt nem tanították az elit szakon. :D"

De sikerült, te hatalmas csodálatos individuum vagy mert sikerült önerőből elvégezni,valami büfé-ruhatár képzést, és aki 24-25 éves korára nincs ezen az önállósági szinten az kb. nem férfi. De azért nagy kegyesen megérted az érveimet. :-D

2015. okt. 11. 00:07
 28/32 anonim ***** válasza:
54%

26, én hol mondtam olyat, hogy minden otthon lakó így lakik? De már le sem mertem írni azt hogy az még okés ha olyan házuk van ahol el lehet vonulni, mert elég nagy a tér, mert akkor az jött volna hogy aranyásó liba vagyok és a nagy ház kell. Komolyan mondom, bármit ír az ember, csak toljátok a hülyeséget.

Senkin nem állította azt sem hogy ez a döntő, hogy bármilyen jó fej az illető, nem állok szóba vele, mert otthon lakik. Ha jó indoka van rá, az oké, ha nem az minusz pont, de ha e mellé normális, hát legyen, ha eljön velem közös albiba vagy hozzám költözik és tudomásul veszi hogy én nem az anyja vagyok, mehet a dolog, egy próbát megér.

Ám az első gondolatom egy harminc + pasiról akkor is az, hogy miért nyugszik bele ebbe a helyzetbe. Én pl sokat dolgoztam külföldön, én is albérletben laktam ott. Nekem furcsa, hogy valakinek nincs igénye arra, hogy külön menjen. De mindegy, élőben úgyis a jellem, a stílus, az intelligencia győz. Mondjuk ebben néhány kedves fröcsögő gyikes hozzászóló megint csak nem szerencsés....

2015. okt. 11. 10:16
 29/32 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen.. ha buta vagy akkor legalább 2 kell teljesüljön, ha intelligens vagy akkor elég egy, ha intelligens és jófej vagy akkor egysem számít sokat ezek közül.
2015. okt. 30. 21:39
 30/32 anonim ***** válasza:

Intelligenciával a mai nőknél sajnos semmit nem ér el az ember, kedves utolsó. Tapasztalat. Nem csak az enyém, sokak tapasztalata.

Egyik ismerősöm, nagyon intelligens, kedves jófej, humoros ember, legnagyobb magyar gyógyszergyár ösztöndíjasa stb. de cseszheti a párkapcsolatokat, mert nem született jóképű, jó alkatú menőgyereknek, hanem kicsit informatikus beütése van.

Én szintén intelligens, művelt ember vagyok, eddig egy kezemen meg tudom számolni, hány nőt érdekelt ez.

2015. okt. 30. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!