Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jóképűnek, valamennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jóképűnek, valamennyire izmosnak, stílusosnak és tehetősnek kell lenni manapság ha barátnőt akar az ember?

Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 15:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
38%

Igen,csak ilyeneknek van barátnője sajnos... :/

Ennyire felszínesek sajnos a nők...

24/F

2015. okt. 10. 17:26
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a nyolcashoz, én nem a szüleimnél lakom ugyan, hanem munkásszállón másodmagammal havi húszezerért. De pályakezdőként 25 évesen havi 220000 fizetésből ami szerintem Magyarországon kezdőfizetésnek nagyon jó, nem akarok albérletre költeni, ugyanis, valamiből majd házat/lakást kell venni, arra pedig spórolni kell! Még úgy is, ha az ember a szüleitől kap 1-2 millió kezdőtőkét, habár a mai világban ez is nagy szó.

Egyébként normális emberként építem az életem, és állandóan azzal szembesülök, hogy a nőknek eszméletlenül irreális elvárásaik vannak. Nektek nem férfi kell, hanem egy James Bond, vagy Bruce Wayne! Persze ők könnyen beszélnek, hiszen semmit nem kell letenniük az asztalra, csak belerakják a seggüket a férfi házába, kocsijába, aztán váláskor kisemmizik a férfit!

2015. okt. 10. 17:54
 13/32 anonim ***** válasza:
57%
Nálam ezek együtt nem feltételek, de lehet hogy én UFO vagyok...
2015. okt. 10. 18:03
 14/32 anonim ***** válasza:
46%

"Nálam ezek együtt nem feltételek, de lehet hogy én UFO vagyok..."

Ja a kevésbé felszínes rétegnek elég, ha az ember vagy rohadt gazdag, vagy most lépett le valamelyik divatmagazin címlapjáról.

2015. okt. 10. 18:13
 15/32 anonim ***** válasza:
39%
12: a női elvárásokhoz csak annyit hogy nekem saját lakásom volt már 24 évesen és én sem saját lakást vártam el a pasiktól, hanem csak azt hogy ne feltétlenül az anyjával lakjon harminc fölött. Még a haverokkal közös albérletben, kollégiumban, munkásszállón is jobb. Milyen ciki már feljárni az anyjához a kétszobás panelba szexelni....
2015. okt. 10. 18:55
 16/32 anonim ***** válasza:
73%
És a saját lakást saját pénzből vetted meg? Saját munkával kerested meg, vagy apád anyád rakta a segged alá, mert ha az utóbbi, akkor be lehet fogni a szádat a témában, mert SEMMIT nem tudsz az életről, csak egy elkényeztetett királylány vagy!
2015. okt. 10. 18:58
 17/32 anonim ***** válasza:
51%

A felét örököltem mert egyedül ápoltam a beteg nagyanyámat, a felére meg külföldön kerestem meg a pénzt bébiszitterként. És veled ellentétben én nem nézem le azt aki kap/örököl akár egy egész lakást is, hiszen van aki így kezdi az életet. Te miért nézed le az ilyet?És miért elkényeztetett aki ezt kapja az élettől? Nem kell ehhez milliomosnak lenni, van ilyen elég sok.

Mondtam, hogy nekem az is elég ha valaki albérletben lakik, vagy munkásszállón. A férfinek akivel végül összejöttem semmije nem volt,néha a szüleinél lakott,de volt, hogy albérletben.

Egyébként lehet, hogy többet tudok az életről, mint te. Ugyanis az élet elég nagy és sok minden belefér.

2015. okt. 10. 19:06
 18/32 anonim ***** válasza:
46%
Szövegértés elégtelen! Én nem nézem le azt aki örököl! Én azt nézem le, aki lenéz egy másik embert csak azért, mert 24-25 évesen még nincs önálló lakhatása. Én az ilyen felszínes libákat nézem le!
2015. okt. 10. 19:13
 19/32 anonim ***** válasza:
51%
ma 16:31 5-ös válaszoló vagyok, kedvesem, 23 éves egyetemista, rossz anyagi háttérrel 18 éves korom óta magamat tartom el albérletben, nőként, mert tudom, hogy a szüleim nem tudnának támogatni ebben, így ezzel is leveszem a terhet róluk. Ha valaki akar önálló lenni, akkor az lesz. Nem mondom , hogy a te döntésed rossz, de nekem, önálló nőként, önálló férfi kell. Ettől a te nézeteid sem rosszabbak, természetesen és az érveid is elfogadhatóak számomra. :)
2015. okt. 10. 19:15
 20/32 anonim ***** válasza:
39%

Senki sem írt olyat, hogy lenézné, aki örököl. Viszont aki örököl, annak nincs joga elvárni ugyanazt, ami neki van, olyasvalakitől, akinek mindent magának kell megteremtenie. Mindenki örüljön a szerencséjének, de amiért nem maga dolgozott meg, azért nincs joga többnek érezni magát.

Mondjuk megszokhatnám már, hogy a nőket rohadtul nem érdekli, hogy valakinek valami honnan, vagy hogyan van, csak, hogy legyen.

2015. okt. 10. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!