Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek létezik olyan, hogy elkoron vonzó voltam valakinek, de az elmúlt és már soha nem térhet vissza?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak egy kamu duma? :D2015. okt. 10. 10:26
1/7 A kérdező kommentje:
*egykoron
2015. okt. 10. 10:26
2/7 anonim válasza:
Igen, az ember képes kiábrándulni a másikból.
3/7 anonim válasza:
igen, ilyen létezik, abszolút. van olyan vonzalom, ami nem múlik el, de olyan is, hogy mit ettem én ezen az alakon? vagy egyszerűen csak csalódás nélkül elmúlik.
4/7 anonim válasza:
Van ilyen. Pl. ha gyengének mutatkozol egy nő előtt, vagy érzi, hogy ő van nyeregben, azonnal el fog tűnni belőle a vonzalom, akkor is, ha előtte rajongott érted.
5/7 anonim válasza:
nem, attól, ha valaki gyengének mutatkozik, még nem. Ha gyávának, akkor igen.
6/7 anonim válasza:
Simán létezik ilyen.Van,hogy tetszel valakinek,vonzod,kíván,aztán történnek dolgok,ti elhidegültök egymástól.Aztán egy idő után ki is ábrándulsz belőle,és többé már nem akarsz semmit tőle.
7/7 anonim válasza:
Van ilyen, sok gimnáziumi/egyetemi évfolyamtársam tetszett anno, de aztán megváltoztak, megasszonyosodtak. De vannak olyanok is, akik ugyan nagyon szépek de elmentek egy olyan undorító liberális irányba, hogy hánynom kell tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!