Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt 20 éves és még szűz, létezik ilyen a mai világban?
Figyelt kérdés
vagy kamu.2010. jan. 11. 11:40
1/42 anonim válasza:
Ha azt mondom, hogy sajnos létezik , abból mire következtetsz?
2/42 A kérdező kommentje:
és az miért sajnos?
2010. jan. 11. 11:42
3/42 anonim válasza:
Lehet nem sajnos, de büszke se vagyok rá azért, a másik meg , hogy szerinted nem néznek ezért hülyének? (mondjuk nem igazán érdekel). Engem most csak 1 valami, vagy inkább valaki érdekel, aki elég messze van tőlem. És még egy ideig ez nem is fog változni. :(
4/42 anonim válasza:
Rám is igaz ez. Sajnos vagy nem sajnos, ez van :)
5/42 anonim válasza:
igen létezik én is ismerek ilyet és szerintem ez egyáltalán nem sajnálatos !hanem okos nő az ilyen.lehet nem úgy jöttek össze neki a dolgok ahogy akarná és ezért szűz még attól még normális csaj és olyan aki ad arra kivel veszíti el és milyen körülmények között. elnézést az ilyen lányok nem elveszítik hanem elajándékozzák.. el az veszíti aki csak úgy mert a többi barinője már nem az hát ő se legyen az mert ciki lenne!!!!
6/42 anonim válasza:
Én írtam az első kettő választ, megsúgom, én nem nő vagyok.
20F
7/42 anonim válasza:
fiúk esetében kicsit furcsa, de lányoknál sztem inkább megbecsülendő. nem azért, mert én is 21 voltam, amikor elvesztettem a szüzességemet, de nem mindegy, h az ember lánya kivel fekszik össze először.
bár, meg kell, h mondjam, h én nem kezdenék szűz pasival, mert ekkora felelősséget nem vállalnék, az esetleges rossz élményekért (ami a későbbiekben hatással lehet a szexuális életére) :D
8/42 A kérdező kommentje:
ja szerintem ez abszolút nem sanálatos tisztelem az ilyen mentalitást,én is 20 voltam amikor megtörtént,de már bánom is .
2010. jan. 11. 11:52
9/42 anonim válasza:
A harmadik pedig én voltam. 23/F
10/42 anonim válasza:
20 múltam, mikor elvesztettem, nem direkt tartogattam, így alakult, de nem bántam meg, hogy nem erőltettem korábban. 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!