Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmúlt 20 éves és még szűz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlt 20 éves és még szűz, létezik ilyen a mai világban?

Figyelt kérdés
vagy kamu.
2010. jan. 11. 11:40
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
mert a kedves hölgy akivel megtörtént már elég sok fiúval volt elöttem,de mégis mint egy odvas fatuskó hevert az ágyban,tehát megintcsak azt tudom mondani,hogy szüzek harcra fel,nem kell keseregni,mer attól még lehetsz jó az ágyban hogy nem próbáltad.
2010. jan. 11. 11:54
 12/42 anonim ***** válasza:
A szüzesség nem feltétlenül bénaság, én a barátom előtt pettingig sem jutottam senkivel, utána meg megkérdezte, hogy biztos szűz voltam-e, mert meglepően jól ment:)
2010. jan. 11. 11:57
 13/42 anonim ***** válasza:

igen, létezik.

én is az volnék

23/f

nem vagyok egy túlzottan sármos fickó, nem nyomulok a csajokra. nem jött ezidáig össze semmi, de remélem előbb-utóbb lesz valami.

2010. jan. 11. 12:10
 14/42 anonim ***** válasza:
9%
Hát főleg a szexuálisan nem kiforott lelkibeteg frigid csajokra kell itt gondolni. Szerintem a "nem normális" enyhe kifejezés ezekre a lányokra. Én messziről kerülöm a szűz lányokat, az időseket meg főleg.
2010. jan. 11. 12:20
 15/42 anonim ***** válasza:

22 évesen csókolóztam először, és akkor is "vesztettem el".

25/F

2010. jan. 11. 12:25
 16/42 anonim ***** válasza:
hogyne létezne....nem mindenki olyan, mint a mai tinik többsége, azért akadnak még kivételek... és e mostani 20 éves korosztály még épp az a korosztály, aminél nem volt ekkora divat 14-15 évesen szexelni, mint mostanság...persze már akkor is voltak ilyenek, de nem ilyen túlnyomó részt, mint most
2010. jan. 11. 12:32
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
20/f vagyok és szűz de ezt nem bánom, nem hinném hogy nagyon gáz lenne, egy normális barátnőt szeretnék, és vele sem rögtön lefeküdni
2010. jan. 11. 12:51
 18/42 anonim ***** válasza:
100%

én 20 vagyok és még szűz, és azt hiszem, létezem a mai világban, bár ezt nyilván csak a mátrix hiteti el a tudatommal :)

20/L

2010. jan. 11. 13:30
 19/42 anonim ***** válasza:
83%

22 vagyok és szűz, úgyhogy van ilyen.

A barátnőim emiatt nem nagyon fogadják meg a párkapcsolati tanácsaimat... persze, a szűzhártya átszakadása mérhetetlen tudással és bölcsességgel ruház fel...

2010. jan. 11. 13:37
 20/42 anonim ***** válasza:
49%

Én is az vagyok még, és azt szégyellem leginkább hogy annak ellenére vagyok szűz, hogy 7hónapja van barátnőm, és ennek ellenére nem bírom elveszíteni :( sajnos ő nagyon félénk és fél az első alkalomtól. De majd egyszer leitatom :D

F/21

2010. jan. 11. 13:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!