Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlt 20 éves és még szűz, létezik ilyen a mai világban?
Hali!
Én személy szerint 20 évesen vesztettem el, mert amúgy is későn érő típus voltam, meg kb ekkora fejlesztettem ki a leszarom a világot technikámat. Szóval pont amikor a technikámat teszteltem kb 1 hónap időtávban, sikerült összeakadnom egy olyan nőnemű teremtménnyel, akivel elveszthettem, persze hosszabb kapcsolat volt, de fejest ugrottunk a sűrűjébe. Szóval, gondolkodom, tehát vagyok. A technika lényege, hogy ne érdekeljen más, csak saját magad érezd jól a bőrödben, és erre mások is felfigyelnek. Mellesleg szép emlék, csak az a gyakorlatlanság...:)
20/F
én csajt még nem ismerek aki 2 évesen szuz lenne...
de pasit ja.. nem is egyet... soot.....28 éveset is ....
habar egy not is ismerek.. az osztalyfonokom :D .... 35 éves... es szuz... ugyh.. 20 évesen is lehet valaki:D
Én 16 évesen veszítettem el, azóta is boldog párkapcsolatban élek. Soha egy pillanatra nem bántam meg, sőt azt bántam volna meg, hogy fiatal éveimet pazarlom el azzal, hogy várakozok valami csodás és szép dologra, ami nem mellesleg nagyon élvezetes is és még csak nem is káros.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!