Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmúlt 20 éves és még szűz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmúlt 20 éves és még szűz, létezik ilyen a mai világban?

Figyelt kérdés
vagy kamu.
2010. jan. 11. 11:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
nem mindegy?
2010. jan. 13. 19:17
 32/42 A kérdező kommentje:
szeretem az egyértelmű válaszokat ami nem kesze-kusza.
2010. jan. 13. 19:21
 33/42 anonim ***** válasza:
EN IS SZUZ VAGYOK 21/F szerintem sem szegyen,szegyeljek magukat azok akik nem tudnak uralkodni sajat testuk felett es 13-15 evesen rontsak meg magukat,Jezusom irgalmazz.
2010. jan. 13. 19:40
 34/42 anonim ***** válasza:

Hali!

Én személy szerint 20 évesen vesztettem el, mert amúgy is későn érő típus voltam, meg kb ekkora fejlesztettem ki a leszarom a világot technikámat. Szóval pont amikor a technikámat teszteltem kb 1 hónap időtávban, sikerült összeakadnom egy olyan nőnemű teremtménnyel, akivel elveszthettem, persze hosszabb kapcsolat volt, de fejest ugrottunk a sűrűjébe. Szóval, gondolkodom, tehát vagyok. A technika lényege, hogy ne érdekeljen más, csak saját magad érezd jól a bőrödben, és erre mások is felfigyelnek. Mellesleg szép emlék, csak az a gyakorlatlanság...:)

20/F

2010. jan. 13. 19:55
 35/42 anonim ***** válasza:
Én még csak 17 vagyok, de amilyen visszataszító vagyok, szerintem szűzen is fogok meghalni. 17/F
2010. jan. 13. 19:56
 36/42 anonim ***** válasza:

én csajt még nem ismerek aki 2 évesen szuz lenne...

de pasit ja.. nem is egyet... soot.....28 éveset is ....

habar egy not is ismerek.. az osztalyfonokom :D .... 35 éves... es szuz... ugyh.. 20 évesen is lehet valaki:D

2010. jan. 13. 20:03
 37/42 A kérdező kommentje:
a tanárnőd monogrammja nem véletlen A.J.?
2010. jan. 13. 20:04
 38/42 anonim ***** válasza:

Én 16 évesen veszítettem el, azóta is boldog párkapcsolatban élek. Soha egy pillanatra nem bántam meg, sőt azt bántam volna meg, hogy fiatal éveimet pazarlom el azzal, hogy várakozok valami csodás és szép dologra, ami nem mellesleg nagyon élvezetes is és még csak nem is káros.

23/F

2010. jan. 13. 20:10
 39/42 anonim ***** válasza:
Én ismertem olyat aki 25 volt és szűz, aztán megismerkedett valakivel és 1-2 év múlva össze is házasodtak, szóval nem ciki.Ha így boldog akkor nincs probléma.AMúgy manapság ha ezen múlik,akkor simán el lehet veszíteni.Amúgy itt csak a fiúknál nehéz,mert vannak lányok,akik a teljesítményre mennek és a minőségre, nem pedig a szándékra.
2010. jan. 14. 07:03
 40/42 anonim ***** válasza:
Igaz az én párom 4 éve vesztette el a szüzességét és kicsit féltem, hogy majd rossz lesz vagy terhes leszek egyből,de kellemes meglepetésemre jobb volt még olyannál is aki már 30 is elmúlt és sok kapcsolata volt.Szóval lehet, hogy szűz,de egy kis gyakorlás és olyan lesz mint a profik.Ha meg őt nem zavarja, akkor nem kell vele foglalkozni.
2010. jan. 14. 07:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!