Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Biztos jó számla számot adtam...

Biztos jó számla számot adtam meg anno a tanulmányi osztályon, viszont még mindig nem érkezett meg a szociális ösztöndíjam az elmúlt félévre vonatkozólag. Létezik h elszúrják és ne utalják az összeget?! Hülyének néznek ha most reklamálok csak?

Figyelt kérdés
Most vagyok elsős, a még a tanév kezdés előtt nyitottam egy bankszámlát az Erstenél, aminek a számát pontosan adtam meg. Eddig nem néztem rá, nem kérdeztem le egyenleget mivel mindig készpénzzel fizettem, tehát pénzmozgás nem volt, nem vettem le róla semennyit. Ma viszont szükségem lett volna rá, de megdöbbenten tapasztaltam a lekérdezésnél h 33 ft van rajta, ami igen csak furcsa. A főiskola tanulmányi rendszerében a szociális pontjaim alapján is jogosult vagyok szoc.támogatásra, illetve a gazdasági fülnék még vmi 2500Ft-os tankönytámogatási összeget is utaltak. Ehhez képest 33ft fogad.. nem értem ezt a rendszer. Elszúrhattak valamit ennyire h nem kaptam semmit?
2015. márc. 5. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Ha van netbankod, nézd meg hogy jött-e utalás. Ha nincs, akkor kérdezz rá a bankfiókban.

Ha nem jött, akkor a sulinál lehet a baj.

De az előző félévi ösztöndíjat miért most utalnák?

2015. márc. 5. 20:23
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem most utálnák, mindenkinek havonta utalták. Biztos voltam benne h nálam sincs keveredés, így nem is éreztem feltétlen szükségét h ránézzek, h ellenőrizzem.

A netbankba sajnos nem tudok belépni

2015. márc. 5. 20:27
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Igen, valahol hiba csúszott a rendszerbe. Mindenképpen menj be a tanulmányira mielőbb, mert így is lehet, hogy már buktad a pénzt, de legalább az e félévit megkapod, ha a márciusi utalás előtt intézkedsz.
2015. márc. 5. 20:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Buktam? De ha ők hibáztak akkor miért én buktam el? Utólag nem utalhatják el? Valahol meg kell lennie annak az összegnek...
2015. márc. 5. 21:09
 5/13 anonim ***** válasza:
57%

Elméletileg igen. Gyakorlatilag nem tudom, hova jársz, én egy egész évet csúsztam pusztán azért, mert a tanulmányis néni összevissza beszélt. Bizonyítani persze nem tudom :D

De persze valószínűleg meglesz a pénzed, csak azért intézkedj minél előbb. Abból baj nem lehet.

2015. márc. 5. 21:28
 6/13 A kérdező kommentje:

Amúgy imádom amikor más baromsága miatt kell köröket futnom..nagyon remélem meg lesz a pénz, nehogy már az ilyet ne lehessen "behajtani"...

Amúgy köszönöm a válaszod,némiképp kicsit megnyugtatott.

Hirtelen felindulásomban még a netbankos letiltást is elrendeztem, kértem új jelszót, és feketén-fehéren látszik h az összeget nem utalták.

Amúgy sajnálom h nálad is bekevertek:/

2015. márc. 5. 21:35
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Neptun rendszer van nálatok?

Mert ott a pénzügyek fül alatt meg tudod nézni, hogy mit utaltak vagy mit akartak utalni.

Biztosan leadtad érvényesen az igénylést? Nem lehet, hogy esetleg valamelyik igazolás hiányzott vagy ilyesmi?

2015. márc. 5. 21:38
 8/13 A kérdező kommentje:

Nem neptun, etn. Amúgy a gazdasági fülnél sem jeleznek egyéb utalást.

Nem értesítettek hogy hiányozna bármely papírom, különben is tesómnak is ugyanazok kellettek a bme-n és neki nem is keveset utaltak.És bőven időben leadtam, csak nem keveredhetett el..szóval ezzel nem lehet gond.

2015. márc. 5. 21:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Még egy hülye tippem van

Államilag támogatott képzésen vagy? Mert csak azok kaphatnak, a fizetősök nem.

2015. márc. 5. 21:45
 10/13 A kérdező kommentje:
Meg a szociális pontjaimat is feltüntették még az etnen belül is, és bőven abba a kategóriába esem, hogy járna ez a támogatás.
2015. márc. 5. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!