Biztos jó számla számot adtam meg anno a tanulmányi osztályon, viszont még mindig nem érkezett meg a szociális ösztöndíjam az elmúlt félévre vonatkozólag. Létezik h elszúrják és ne utalják az összeget?! Hülyének néznek ha most reklamálok csak?
Ha van netbankod, nézd meg hogy jött-e utalás. Ha nincs, akkor kérdezz rá a bankfiókban.
Ha nem jött, akkor a sulinál lehet a baj.
De az előző félévi ösztöndíjat miért most utalnák?
Nem most utálnák, mindenkinek havonta utalták. Biztos voltam benne h nálam sincs keveredés, így nem is éreztem feltétlen szükségét h ránézzek, h ellenőrizzem.
A netbankba sajnos nem tudok belépni
Elméletileg igen. Gyakorlatilag nem tudom, hova jársz, én egy egész évet csúsztam pusztán azért, mert a tanulmányis néni összevissza beszélt. Bizonyítani persze nem tudom :D
De persze valószínűleg meglesz a pénzed, csak azért intézkedj minél előbb. Abból baj nem lehet.
Amúgy imádom amikor más baromsága miatt kell köröket futnom..nagyon remélem meg lesz a pénz, nehogy már az ilyet ne lehessen "behajtani"...
Amúgy köszönöm a válaszod,némiképp kicsit megnyugtatott.
Hirtelen felindulásomban még a netbankos letiltást is elrendeztem, kértem új jelszót, és feketén-fehéren látszik h az összeget nem utalták.
Amúgy sajnálom h nálad is bekevertek:/
Neptun rendszer van nálatok?
Mert ott a pénzügyek fül alatt meg tudod nézni, hogy mit utaltak vagy mit akartak utalni.
Biztosan leadtad érvényesen az igénylést? Nem lehet, hogy esetleg valamelyik igazolás hiányzott vagy ilyesmi?
Nem neptun, etn. Amúgy a gazdasági fülnél sem jeleznek egyéb utalást.
Nem értesítettek hogy hiányozna bármely papírom, különben is tesómnak is ugyanazok kellettek a bme-n és neki nem is keveset utaltak.És bőven időben leadtam, csak nem keveredhetett el..szóval ezzel nem lehet gond.
Még egy hülye tippem van
Államilag támogatott képzésen vagy? Mert csak azok kaphatnak, a fizetősök nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!