Biztos jó számla számot adtam meg anno a tanulmányi osztályon, viszont még mindig nem érkezett meg a szociális ösztöndíjam az elmúlt félévre vonatkozólag. Létezik h elszúrják és ne utalják az összeget?! Hülyének néznek ha most reklamálok csak?
Figyelt kérdés
Most vagyok elsős, a még a tanév kezdés előtt nyitottam egy bankszámlát az Erstenél, aminek a számát pontosan adtam meg. Eddig nem néztem rá, nem kérdeztem le egyenleget mivel mindig készpénzzel fizettem, tehát pénzmozgás nem volt, nem vettem le róla semennyit. Ma viszont szükségem lett volna rá, de megdöbbenten tapasztaltam a lekérdezésnél h 33 ft van rajta, ami igen csak furcsa. A főiskola tanulmányi rendszerében a szociális pontjaim alapján is jogosult vagyok szoc.támogatásra, illetve a gazdasági fülnék még vmi 2500Ft-os tankönytámogatási összeget is utaltak. Ehhez képest 33ft fogad.. nem értem ezt a rendszer. Elszúrhattak valamit ennyire h nem kaptam semmit?2015. márc. 5. 20:11
11/13 A kérdező kommentje:
igen , államin vagyok
2015. márc. 5. 21:45
12/13 anonim válasza:
Kaptál értesítést arról, hogy milyen összegre vagy jogosult? Mert ha nem akkor elképzelhető, hogy nem kaptad meg és akkor a jogorvoslatról esetleg még lehet szó... én a helyedben lehet megkeresném a kar hök szociálisát is, ő talán tud segíteni utánanézni vagy legalább jobban ismeri a rendszert mint itt bárki...
13/13 anonim válasza:
előző féléviről nem tudok nyilatkozni, de nálunk a BCE-n csak ápr. elején küldik az efélvéi szoctámot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!