Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak beképzelnek ha nem jön be mindegyik lány?
Figyelt kérdés
Kezd elegem lenni abból hogy megkérdezik milyen csajnak tartom x vagy y lányt és ha nem dicsérem egekbe csak olyanokat mondok hogy "nem rossz" meg "elmegy"...akkor megkapom hogy márpedig a csaj sokkal szebb lányban mint én fiúban szal visszavehetnék az arcomból.De hát én csak a feltett kérdésre adtam választ. Oké tényleg nem én nyerném el castingon a szivtipró sármör filmszerepet de emiatt tényleg törvényszerűnek kéne lennie hogy mindenki tetszen neke(meg örüljek annak hogy nem köpnek le amiért létezni merek)....valami el van rontva a környezetem felfogásával nemde??2015. okt. 9. 21:18
1/6 anonim válasza:
a legtöbb nő ilyen! ha 1 anya kocára azt mondod hogy kövér akkor te vagy a hülye kancsó! aki csak a model csajokat veszi észre
2/6 anonim válasza:
Mert hülyék. Még ha szebbek is tőled ezek a lányok, akkor sem jelenti azt feltétlenül, hogy neked ez jönne be. Sok pasi van, aki nyilván sikeresebb a nőknél, mint én a pasiknál, de nekem akkor sem tetszik. Egyébként ne adj ilyen hülyeségekre.
3/6 anonim válasza:
Mert a férfi (16-40 évesen) olyan, mint a csöves. A csöves azt eszi, amit talál és szégyellje magát, ha válogatni mer. Egy csöves ne válogasson, magasztalja az egekig az avas zsírt meg a penészes kenyeret is, máskülönben ő egy hálátlan dög, aki nem értékeli azt, amit kap, ha rohadt körtét, ha tetves sajtos, azt is értékelje. A táplálékot helyettesítsd be a nőkkel a válogatást meg a véleményezéssel és bumm, megkapod a feminizmus 3. hullámának a fő ideológiáját, ami dióhéjben kb. ennyi: "Érezd magad megtisztelve te férfi, hogy egy nő méltóztat egyáltalán szóba állni veled. Minden nő szép, csak a férfiak barbár szeme nem látja a szépségüket".
4/6 anonim válasza:
Igaz, és találó az utolsó hozzászóló hasonlata, de szomorúan olvasom, hogy mennyi nőgyűlölő pasi van ezen az oldalon. Ritkán jövök fel, de egyre több ilyennel találkozom. :(
Remélem a korombeliek már kinőttek ebből.
6/6 anonim válasza:
#3: ... és mennyi de mennyi fogyatékos (értsd: a feminizmus eszméivel flottul befolyásolható) nő él ilyen világnézettel. Bár ők könnyen vannak, mert lépten-nyomon puncira éhes férfiakba botlanak, így nem nehéz szelektálni közülük és a legjobbakért sóvárogniuk. Viszont sok férfit nem lehet lekenyerezni holmi tökéletes külsővel, vagy egy "bájos" művigyorral. Ilyenkor lázonganak a puncik, mert némelyik kuki rájön a turpisságokra. A durrogás azonban hamar elfeledtetik egy másik fütykös asszisztálásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!