Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet az, hogy miután...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Hogy lehet az, hogy miután haverom megkapta az örökséget, továbbra sem talált magának barátnőt?

Figyelt kérdés

Általánosan elterjedt hiedelem, hogy akinek van pénze, az képes lesz magának találni barátnőt. Haver nem keveset örökölt, mégis szingli maradt.

Mi erre a magyarázat?

2015. okt. 7. 23:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
"drága telefonja van" - Én legalább 10.000Ft-ot spóroltam a telefonomon, csak mert eBay-en vettem és nem valami hazai kereskedőtől, szolgáltatótól... :-)
2015. okt. 8. 10:00
 22/27 anonim ***** válasza:
Semmit nem számít ha nem tudsz bánni önmagaddal. Havonta x m ft ot keresek és még sem megy a csajozás. Nagyon sokan meg sem ugorják a mércét de aki megugorja az is sík hülye. Szóval nem minden a pénz. Azt mondom egy sikeres embernek még nehezebb a társkeresés mivel mindenki hasonló vagy nála jobb partner akar és aki sikeres meg szép, tőle egyszerűen tartanak a normális emberek, mivel a zöld szemű szörny mindig jelen van. Ráadásul azokban a körökben már nagyon nagy elvárásokkal lehet találkozni ezért azt mondom, hogy nem a pénz számít hanem te magad. Annyit érsz mint amilyen ember vagy.
2015. okt. 8. 12:10
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Azta!! Csak nem a személyiség és a jó duma számít csajozáskor? Hol vannak a felszínes lányok?? Miért nem figyelmezteti a férfiakat senki, hogy a pénz nem elsődleges társkeresésnél?

Nem értem...........

2015. okt. 8. 15:00
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez is bizonyítja, hogy a legtöbb nőnek férfi kell, nem pedig pénz...
2015. okt. 8. 15:17
 25/27 anonim ***** válasza:

"miután haverom megkapta az örökséget"

Az örökség a magyarázat..örökség halálozás után van..nyilván közeli rokona halt meg - nagymama, szülő - gyászidőszakban meg normális ember nem a párkereséssel foglalkozik te észlény!

2015. okt. 8. 16:31
 26/27 anonim ***** válasza:

Tetszett az írás a virágról, mint szimbólumról, teljesen Hamvas Béla műveit idézi. Jogos és logikus is amit írsz az áldozatról, megállja a helyét.

Ám én nem gondolnám, hogy egy nő törvényszerűen "elszívja" egy férfi pénzét. Az én volt férjem pl életében először akkor kezdett el takarékoskodni amikor összeköltöztünk, mert finoman utalgattam rá, hogy nem lesz jó vége a pénz szórásnak. Nekem mindig volt saját megtakarított pénzem, és arra ösztönöztem hogy neki is legyen.

Autóvásárlásnál az olcsóbb, praktikusabb autóra tettem a voksomat, és soha nem bátorítottam hogy elhalmozzon ajándékokkal, pedig benne mindig is volt egy természetes igény a pénzszórásra és hogy tárgyakban mutassa ki a szeretetét. Nálunk régóta az egy-egy könyv, apró ajándék a szokás alkalmakkor.

A válásunk után is arra ösztönöztem, hogy ne rontsa el a gyereket ajándékokkal, inkább a közösen töltött idővel ajándékozza meg a gyereket, akinek első sorban erre van szüksége.

Sajnálom azt aki azért van egyedül, mert azt hiszi, a nők elszívják a pénzét. Persze ha pénzéhes macák között válogat,annak ez lesz a vége. Ha nem mutatja ki, hogy van pénze, inkább van esélye arra, hogy olyat talál aki megbecsüli. Azaz hogy most már a kérdezőnek is válaszoljak: aki csak a pénzéért kell, az nagyon szerencsétlen helyzetben van. Kívánom a barátodnak, hogy találjon olyat akinek pénz nélkül is kell.

2015. okt. 8. 17:38
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

A looserek hiszik, hogy a nőzés pénz és diploma kérdése.

Biztosan van benne igazság. Javíthat az esélyeken.

Nem vagyok csóró. Vannak diplomáim. Van állásom.

Mégis 4 éve egyedül élek. Néhány flörttel fűszerezve.

Tartós kapcsolat macerás mivel külföldön dolgozom.

2015. okt. 13. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!