Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknek bejönnek az ilyen pasik? Egy ilyen külsejű pasinak valóban nehéz átlagos lányt találni?
Jól írtátok,több esélye lenne...
Na de a 0,000000000000000000001% és a 0,000000000001%-os esély között a valóságban mennyi a különbség szerintetek?
Mert nagyjából ennyit javítana az esélyein,ha ápoltabb lenne.
Hát én már megkaptam annyiszor,hogy jajj nem is vagy csúnya,stb.
Közben egyetlen nő sem ad még csak esélyt sem soha.
Pedig én ápolt vagyok magamra,eléggé eszesnek tartom magam,átlagos kinézet bőven megvan.
És bizony még így sem jut nő,nem is fog...
Szóval akkor hogyan is van ez?
A nők mindig tényleg felfelé választanak,mindig aa magukhoz képest minimum eggyel jobb kategóriájú férfiak jöhetnek szóba náluk.
Szóval ha egy nő csúnya,akkor ő neki a minimum az átlagos srácok.
Ha egy nő átlagos,akkor neki a jóképűek jöhetnek csak szóba.
Ha egy nő szép,akkor a jóképű,és izmos,és lehetőleg sok pénzzel rendelkezőek jöhetnek szóba...
24/F
A százalékot elnézést véletlenül elírtam,de az a lényeg,hogy a valóságban az esélyei a különbségek szempontjából,teljesen esélytelenek.Így is,úgy is.
Tehát ha csak 10-szer több esélye van,tulajdonképpen akkor sincsen esélye a nőknél a valóságban,mivel nemhogy esélyt nem kapna,de még ki is nevetnék,és megaláznák.
Velem pont ilyenek történtek úgy is,hogy csúnya sem vagyok.Akkor gondoljatok bele,vele mit csinálnának...
A belinkelt szerinted átlagos lányok szerintem kifejezetten szépek. Nőként mondom ezt.
A pasinak kezeletlen állapotban nem látok túl sok esélyt, de persze nem lehetetlen, hogy találjon párt. Bár nekem amúgy sem tetszik az arca.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!